Traian Băsescu: Uniunea Europeană este specialistă în compromisuri

Traian Băsescu: Uniunea Europeană este specialistă în compromisuri

Traian Băsescu: Uniunea Europeană este specialistă în compromisuri

by March 22, 2019 0 comments

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a declarat joi, la Târgu Mureş, că Uniunea Europeană este “specialistă în compromisuri”, referindu-se la soluţia de suspendare din Partidul Popular European a principalei formaţiuni de guvernare din Ungaria, Fidesz, deşi iniţial se discuta despre excludere.

“În Partidul Mişcarea Populară a fost întrunit Consiliul Naţional, 64 de oameni, şi a fost vot unanim pentru excluderea Fidesz-ului din Partidul Popular European. Pentru că soluţia discutată a fost suspendarea, cele două voturi ale PMP au mers pentru suspendare. A fost domnul preşedinte Tomac şi încă un membru al PMP. Este un compromis, Uniunea Europeană e specialistă în compromisuri”, a declarat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă, informează Agerpres.

Partidul Popular European a decis, miercuri seara, suspendarea partidului Fidesz, condus de premierul ungar, Viktor Orban, urmând să se formeze un comitet ce va evalua şi va întocmi un raport privind respectarea statului de drept şi a valorilor PPE în Ungaria.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.