George Mioc îi recomandă lui Klaus Iohannis o nouă întrebare pentru referendum

George Mioc îi recomandă lui Klaus Iohannis o nouă întrebare pentru referendum

George Mioc îi recomandă lui Klaus Iohannis o nouă întrebare pentru referendum

by April 8, 2019 0 comments
Analistul politic, George Mioc, vine o nouă  propunere de referendum pe care să o promoveze președintele Klaus Iohannis:
”La data de 22 septembrie 1951, Australia a organizat o consultare populară în care cetățenilor acestei țări li se cerea să se pronunțe dacă sunt sau nu de acord cu scoaterea în afara legii a Partidului Comunist. Din păcate, propunerea a fost respinsă după un vot foarte strâns. Au participat la acest plebiscit peste 90% din cetățenii australieni cu drept de vot. Azi, o mare parte din australieni par să regrete că acel referendum nu și-a atins scopul.
Important este însă, dragi prieteni, că se poate! Nu este nimic nedemocratic în a cere organizarea unui referendum în care să întrebăm populația dacă este sau nu de acord cu scoaterea în afara legii a grupării infracționale organizate denumite PSD. Pentru cine nu știe, Australia este una din cele mai democratice țări din lume, cu un sistem politic solid, aliat ferm al Statelor Unite și al doilea stat din lume, după Noua Zeelandă, care a dat drept de vot femeilor.
Riscăm ca, la referendumul din 29 mai, președintele Iohannis să vină cu cine știe ce întrebare leșinată, care va demobiliza alegătorii și va compromite acest plebiscit. Nu trebuie să-i lăsăm pe Iohannis și pe Dragnea să compromită acest important demers popular, care ar putea da o lovitură serioasă corupților.
Întrebarea „Sunteți de acord ca PSD să fie scos în afara legii?” este simplă, clară și care cu siguranță îi va mobiliza pe români.
Da, știu că vor curge obiecțiile:
– Cum vom pune în practică acest referendum? Simplu: viitorul guvern va emite o lege pe modelul „Communist Control Act”, din 1954, prin care președintele Eisenhower criminaliza orice acțiune comunistă, precum și apartenența la Partidul Comunist.
– Nu se va reînființa PSD, sub alt nume? Desigur că va încerca, dar va pierde toată averea uriașă deținută în prezent: sedii de zeci de milioane de euro, precum și subvenția de milioane de lei pe lună. Primarii PSD vor dezerta în masă către alte partide. Nu cred că banda mafiotă care compune acum PSD își va reveni, din punct de vedere politic, dacă partidul este scos în afara legii. În plus, sper că DNA-ul își va reveni, iar noile procese de corupție împotriva grupării infracționale care jefuiește România, din ianuarie 2017 până azi, se vor desfășura cu celeritate.
– Este democratic? Nu creăm un precedent? Australia ne arată că este democratic să decizi, prin consultare populară, ca un partid care subminează țara să fie scos în afara legii. Și România a desființat, oficial, Partidul Comunist, în 1924. Eu cred în înțelepciunea poporului român și, dacă azi scoatem în afara legii PSD, acest gest nu se va repeta, astfel încât o majoritate abuzivă să se folosească de acest instrument pentru a-și distruge adversarii politici legitimi.
Referendumul din 29 mai 2019 poate da o lovitură serioasă infractorilor care au pus mâna pe România. Deocamdată, președintele Iohannis, dincolo de aparenta susținere pentru această consultare, face tot posibilul să o saboteze. Un referendum de dragul referendumul nu are sens. Scopul final trebuie să fie eliberarea României de sub #CiumaRosie, pedepsirea dură a marilor corupți și instituirea unei guvernări care să elibereze uriașul potențial al poporului român!
#VomFaceRomaniaMareSiPuternic”
Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<