PNL Arad aplică politica capului în gură. Un primar, o lovitură directă aplicată contracandidatului său

PNL Arad aplică politica capului în gură. Un primar, o lovitură directă aplicată contracandidatului său

PNL Arad aplică politica capului în gură. Un primar, o lovitură directă aplicată contracandidatului său

by April 7, 2019 0 comments

Liberalii arădeni aplică, mai nou, politica capului în gură. Așa cred ei că pot fi mai convingători. Dacă nu merge cu merge cu vorba bună, atunci apelează la forța majoră, că doar bătaia e ruptă din rai!

Război mare  la Sînpetru German, la un eveniment organizat de Primăria comunei Secusigiu: primarul liberal Ilie Cheșa l-a lovit pe consilierul local PSD Gheorghe Grad. Și nu oricum, ci direct, un cap în gură.

Arad24.net  scrie că ”Gheorghe Grad, consilier local PSD și contracandidat la alegerile din 2016 al lui Ilie Cheșa și-a luat copilul și a plecat să vadă spectacolul organizat la Sînpetru German cu ocazia Zilei internaționale a romilor. Acolo, primarul Ilie Cheșa i-a cerut lui Grad să plece de la manifestare. Consilierul PSD din Secusigiu i-a replicat edilului liberal că a venit cu copilul ca să vadă spectacolul. Supărat că acesta nu pleacă când i-a cerut, Ilie Cheșa l-a lovit cu capul în plină figură. Gheorghe Grad a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, pentru îngrijiri medicale și investigarea sării de sănătate a acestuia în urma agresiunii căreia i-a căzut victimă. Copilul lui Gheorghe Grad se află în stare de șoc.

„La evenimentul organizat de Primăria Secusigiu a participat și consilierul nostru local Gheorghe Grad. În timpul evenimentului a venit primarul comunei Secusigiu Ilie Cheșa care l-a lovit direct cu capul în gură. De cel puțin trei ore suntem cu el la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean. A ieșit de la computerul tomograf și așteptăm rezultatul”, a declarat Dorel Căprar, președinte PSD Arad. Gheorghe Grad a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală.

Primarul Ilie Cheșa este un apropiat al lui Gheorghe Falcă și al președintelului Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca”.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.