Cum amenajezi gradina? 4 pași simpli pe care îi poți face pentru ca grădina ta să arate ca in filme

Cum amenajezi gradina? 4 pași simpli pe care îi poți face pentru ca grădina ta să arate ca in filme

Cum amenajezi gradina? 4 pași simpli pe care îi poți face pentru ca grădina ta să arate ca in filme

by May 7, 2019 0 comments

Crearea unei grădini frumoase poate fi o muncă destul grea, însă rezultatul final îți va încânta privirea. Există câteva reguli pe care trebuie să le faci precum plantarea, însămânțarea, cositul, grădinăritul, udarea și săpatul și asta doar într-un singur sezon.

 

Primăvara este anotimpul potrivit în care grădina voastră va începe să înflorească iar primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să faceți o curățare temeinică a resturilor de iarnă. Începeți cu măturarea frunzelor căzute și curățați buruienile. Verificați-vă plantele pentru toate pagubele cauzate de îngheț la începutul sezonului și combateți apariția insectelor.

 

Descoperiți care sunt sfaturile care vă pot ajuta să faceți din grădina voastră o plăcere și nu o corvoadă. Indiferent dacă sunteți în căutarea accesoriilor de grădină, reproiectați-vă grădina mică în ceva special și inspirați-vă de aici și vom fi siguri că cele 7 secrete de mai jos vor avea ceva special pentru fiecare.

 

Acest anotimp este perioada potrivită pentru a face acest lucru și ar trebui să fie menținut în mod regulat pentru a vă păstra plantele sănătoase și cât mai viguroase. Luați în considerare folosirea unui îngrășământ în primăvară pentru creșterea plantelor voastre.

De asemenea, gardurile electrice pentru animale de la Magnet CENTER pentru păstrarea în siguranță a animalelor voastre.

 

  1. Stilul de grădină: Mediterană

 

Aduceți un stil aparte grădinii voastre.

 

Îmbrățișați stilul de viață mediteranean pentru grădina voastră. Gândiți-vă la teracotă, la albastru azuriu și la o multitudine de texturi și sunteți pe cale să creați un spațiu perfect inspirat din Marea Mediterană pentru a vă relaxa. Asigurați-vă că includeți:

 

Arbuștri aromați – levănținca, rozmarinul și cimbru sunt populare pentru un decor de vis.

Mozaicuri și sticlă

Plantarea măslinilor

 

Chiar aici poți găsi cele mai inspirate idei pentru amenajarea unei grădini simple dar pline de contrast.

 

  1. Contemporan

 

Grădinile contemporane sunt simpliste, uneori minimaliste, dar niciodată plictisitoare. Multe spații contemporane în aer liber sunt deseori pentru o întreținere ușoară și sunt frecvent utilizate în grădinile urbane unde spațiul este limitat. Alte caracteristici includ:

 

Liniile drepte și simple și mobilierul modern.

Materialele naturale precum ardezia, lemn și piatră sunt des folosite.

Utilizarea eficientă a iluminatului, cum ar fi luminile spot sau iluminarea difuză sunt potrivite pentru crearea unei stări bune de spirit.

 

  1. Formal

 

În timp ce, din păcate, nu toată lumea poate avea o grădină foarte mare, există multe modalități de a recrea aspectul grădinii formale acasă. Unele dintre cele mai bune și ușor de reprodus caracteristici ale grădinilor formale includ:

 

  1. Simetrie

 

Căile de acces sun în mod obișnuit căptușite cu garduri joase.

  • Liniile drepte și formele geometrice
  • Flori și culori tradiționale
  • Un punct focal – acesta ar putea fi orice dintr-o fântână impresionantă, un copac proeminent sau o bancă din fier forjat.

 

Indiferent de ideile pe care le vei pune în practică, sfaturile de mai sus te vor ajuta să transformi grădina într-un tărâm de poveste unde cu toții vor să pătrundă și să admire stilul inspirat de tine.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.