Dragnea către Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern

Dragnea către Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern

Dragnea către Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern

by May 21, 2019 0 comments

Liviu Dragnea a amenințat-o voalat pe Viorica Dăncilă cu eventuală ”evaluare„ după alegerile europarlamentare, comentând că până acum a fost un premier bun, dar nu trebuie să uite de ce a fost pusă la Guvern.

Întrebat la Adevarul în ce relații este cu Dăncilă, Dragnea a răspuns: ”Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii persoanle”. Dragnea a adăugat însă că, până acum, Dăncilă a fost un premier bun, iar o discuție va avea loc după alegerile pentru Parlamentul European, transmițându-i însă sfatul de a nu uita pentru ce a fost numită în funcție.
”Până acum, da (a fost un premier bun- n.red) . (…) O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a declarat liderul PSD.
Liviu Dragnea a adăugat că, în ceea ce privește opiniile divergente pe care le are cu Dăncilă în problema remanierii/restructurării guvernului, lucrurile vor fi lămurite în Comitetul Executiv care va avea loc după scrutinul de duminică.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.