Cum să ai nunta pe care ai visat-o dintotdeauna? Tips&tricks pentru tine și perechea ta!

Cum să ai nunta pe care ai visat-o dintotdeauna? Tips&tricks pentru tine și perechea ta!

Cum să ai nunta pe care ai visat-o dintotdeauna? Tips&tricks pentru tine și perechea ta!

by June 25, 2019 0 comments

Nunta este cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu. Cu siguranță îți dorești ca nunta să aibă loc doar o dată în viață, de aceea, depui eforturi intense pentru a avea un moment memorabil de care să vă aduceți aminte atât voi, mirii, cât și invitații voștri. Există o mulțime de aspecte de pus la punct în organizarea unei nunți de vis, de la invitații, mărturii, rochia de mireasă, costumul de mire, restaurantul, muzica etc. Pare destul de extenuant, însă atunci când știi câtă bucurie vă va aduce evenimentul în sine, parcă toată munca devine mai ușoară și mai plăcută.

Iată de ce aspecte trebuie să ții cont pentru a avea o nuntă reușită:

1) Invitațiile

Succesul unei nunți pornește încă de la momentul trimiterii invitațiilor. Poate nu o să îți vină să crezi, dar sunt oameni care decid să participe la o nuntă fiind fascinați de modul de prezentare al invitațiilor. Există o mulțime de modele de invitații pentru nuntă, însă fie că sunt 3d, rustice, vintage sau cu text funny, ele trebuie să concentreze în câteva cuvinte și culori personalitatea voastră ca și cuplu.

2) Muzica și programul artistic

Metodele de entertainment sunt, poate, cele mai importante aspecte pentru invitați, deoarece nu și-ar dori să meargă la o nuntă la care doar să stea la masă și să mănânce. Invitații vor să se și distreze, astfel că trebuie să le facilitezi acest lucru printr-o muzică de calitate, care să îi ridice la dans și să îi distreze. De asemenea, în ultima perioadă se practică și aducerea la nunți a firmelor de reprezentații artistice, care să antreneze invitații în diverse activități precum dansuri, cântece, provocări. Atunci când invitații se simt bine, succesul evenimentului este garantat.

3) Meniul

Dacă sunteti un cuplu mai tradiționalist, meniul va fi clar reprezentat, printre altele, de sărmăluțe cu mămăliguță. Dacă, dimpotrivă, sunteți un cuplu mai modern, orientat către preparate fine, atunci puteți opta pentru meniuri cu tematică, de exemplu fructe de mare, burgeri, carne de vânătoare sau chiar supe. Atenție, însă, trebuie să fiți foarte atenți și la profilul invitaților voștri, deoarece dacă ei sunt preponderent oameni simpli, cărora nu le place mâncarea sofisticată, atunci meniul fine dining nu va fi pe placul lor.

4) Mărturiile

Mărturiile sunt acele obiecte mici care vor rămâne amintire despre voi, pentru cei care au luat parte la fericitul vostru eveniment. De aceea, ideea trebuie să fie una ingenioasă iar mărturia să vă reprezinte în totalitate. Puteți opta fie pentru lumânărele, pomișori, dulciuri ori alt obiect care credeți că va fi o încântare pentru invitații voștri.

În concluzie, pregătirile pentru nuntă pot fi istovitoare, însă atunci când pui pasiune în ceea ce faci nu are cum să nu iasă totul perfect. Dacă te pricepi la organizare și esti o persoană meticuloasă, atunci vei avea grijă de toate aspectele care țin de succesul unei nunți și nu vei lăsa nimic la voia întâmplării. Dacă vei avea parte și de ajutor și susținere din partea perechii tale, atunci totul va ieși perfect.

Photo: Shutterstock.com 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.