După Falcă, potopul. Nașul lui Coldea, numit primar interimar la Arad

După Falcă, potopul. Nașul lui Coldea, numit primar interimar la Arad

După Falcă, potopul. Nașul lui Coldea, numit primar interimar la Arad

by June 30, 2019 0 comments

Florian Coldea conduce acum municipiul Arad. Nu el personal, ci nașul  său, Călin Bibarț, cei doi fiind concetățeni din orașul Târnova, județul Arad. Aceștia au avut mereu o relație privilegiată cu baronul liberal, Gheorghe Falcă, motiv pentru care s-au aflat mereu, la butoane, în administrația arădeană.

După principiul ” o mână spală pe alta”, ei s-au sprijinit reciproc, atât la nivel local, cât și central. Așa s-a ajuns ca nașul lui Coldea să fie numit viceprimar în ultimul mandat al lui Falcă, iar apoi, să preia integral primăria, deocamdată interimar,  după de Falcă a ajuns europarlamentar. Binențes că aici se simte în aer intervenția lui Coldea, care nu putea să scape o asemenea oportunitate.

Menționăm că de fiecare dată când Falcă a avut probleme cu legea, asupra lui planând numeroase suspiciuni de fapte de corupție, s-a vehiculat numele salvatorului Florin Coldea, cel care a ”coordonat” justiția, ani de zile,  din poziția pe care a ocupat-o în serviciile secrete, în virtutea protocoalelor semnate de SRI cu Parchetul General și DNA.  (Citiți mai multe AICI și AICI)

Potrivit mediafax, Gheorghe Falcă (PNL) nu mai este, începând de vineri, primar al oraşului Arad, după ce şi-a dat demisia ca urmare a alegerii sale în Parlamentul European, în locul său fiind desemnat interimar viceprimarul Călin Bibarţ, până la alegerile locale din 2020.

Primăria Arad a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, că, începând de vineri, Gheorghe Falcă (PNL) nu mai este edil al oraşului. Falcă se afla la conducerea Primăriei Arad de 15 ani şi şi-a dat demisia din funcţie pentru a merge la Bruxelles, ca urmare a alegerii sale ca membru în Parlamentul European.

Consilierii locali au luat act de demisia lui Gheorghe Falcă în cadrul unei şedinţe extraordinare care a avut loc vineri.

Ca să nu se dezică de statutul său de satrap local, Falcă a organizat o mare petrece la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a sărbători plecarea sa la Bruxelles, la care au participat lideri liberali din toată țara și ocupând o stradă întreagă în localitatea Vladimirescu, de lângă Arad. (http://www.aradon.ro/petrecere-cu-mii-de-invitati-pentru-primarul-gheorghe-falca/2277758)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.