Jurnalul online te ajută când ai probleme cu propria mașină

Jurnalul online te ajută când ai probleme cu propria mașină

Jurnalul online te ajută când ai probleme cu propria mașină

by October 16, 2019 0 comments

Piața auto din România este într-o creștere față de anul trecut, teoretic, în primele 7 luni ale anului 2019 s-a înregistrat o creștere a vânzărilor de aproape 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Este de reținut faptul că, spre deosebire de majoritatea statelor din Uniunea Europeană, România înregistreaza o creștere continuă a pieței în ultimele 12 luni, doar luna  martie 2019 fiind în scădere.

Masinile second aduse din țările Uniunii Europene au atins în 2018 cifra de aproape jumătate de million, ceea ce implicit duce și la creșterea vânzărilor de piese auto. Cum românul este întotdeauna un autodidact au apărul în mediul online o serie de forumuri si cluburi care te învață să îți repair singur mașina, mai ales la piesele care nu necesită un timp complex de scule și utilaje.

Unul dintre aceste site-uri online care oferă soluții și idei de reparare, având o descriere amănunțită a tuturor operațiilor este Clubul Autodoc, unde mai mulți specialiști se ocupă permanent de mecanicul amator. Un lucru important în acest club este că poți să îți ții un jurnal propriu, după înscrierea în prealabil, unde poți să îți notezi toate amănuntele importante ale mașinii. De exemplu, nu mai trebuie să îți notezi pe tot felul de carnețele când ai făcut ultimul schimb de ulei, îți însemnezi în propriul jurnal online și specialiștii vă vor anunța când se apropie momentul următoarei înlocuiri.

O altă opțiune important este graficul înlocuirii pieselor, unde specialiștii vă vor atrage atenția, în funcție de kilometrii rulați, dacă anumite piese trebuiesc înlocuite datorită uzurii. În contul personal puteți să vă salvați tutorial video și fișiere PDF pentru a avea la îndemână cele mai interesante sugestii. Tot felul de instrumente ajutătoare vă pot informa despre starea automobilului, consumul de combustibil, jurnalele de întreținere precum și o serie de tutorial video detaliate despre reparația mașinii.

De acum va fi mai ușor oricărui utilizator să știe problemele propriei mașini pentru a le putea combate.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.