Democrația te costă! Să mori de dragoste de vot, lângă secția electorală

Democrația te costă! Să mori de dragoste de vot, lângă secția electorală

Democrația te costă! Să mori de dragoste de vot, lângă secția electorală

by November 24, 2019 0 comments
Un bărbat de 80 de ani din comuna doljeană Amărăștii de Sus care aștepa să voteze a murit, duminică, în secția de votare, iar un al doilea bărbat din Dolj a murit lângă o stație de votare. De asemenea, un bărbat de 84 de ani din Prahova a alunecat la o secție de votare, pe scări, din cauza noroiului și s-a lovit la cap.
Procesul electoral a fost suspendat temporar în județul Dolj, după ce unui bărbat de 80 de ani din Amărăștii de Sus i s-a făcut rău în timp ce aștepta să voteze. A primit îngrijiri medicale, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții sale. „Unui bărbat de 80 de ani din Amărăștii de Sus i-au fost acordate îngrijiri medicale după ce și-a pierdut cunoștința, în timp ce se afla în incinta secției de votare din localitate. Din nefericire, a fost declarat decesul”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit Mediafax.
Ulterior, unui bărbat de 81 de ani din Apele Vii i-au fost acordate îngrijiri medicale, după ce și-a pierdut cunoștința lângă secția de votare din localitate. Și în acest caz a fost declarat decesul. În Dolj, aproximativ 590 de mii de alegători sunt înscriși pe listele electorale permanente.
În Prahova, Ambulanța a intervenit în localitatea Cocorăștii Caprii și a dat primul ajutor unui bărbat de 84 de ani care s-a rănit după ce a alunecat pe scările care duceau spre secție, din cauza noroiului, și a căzut.
Bărbatul a suferit un puternic traumatism cranio facial și o rană la arcadă, dar a refuzat să fie transportat la spital.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.