Mai mulți ca-n vreme de război! Iohannis a înaintat în grad 13 generali SRI și SIE

Mai mulți ca-n vreme de război! Iohannis a înaintat în grad 13 generali SRI și SIE

Mai mulți ca-n vreme de război! Iohannis a înaintat în grad 13 generali SRI și SIE

by November 29, 2019 0 comments

Pentru că a câștigat războiul cu PSD, Iohannis a înaintat în grad 13 generali de la SRI și SIE, recompensă pentru ajutorul neprecupețit pe care l-a primit în acest conflict politic.

Președintele Klaus Iohannis a înaintat în grad 24 de generali. Numele acestora sunt ţinute la secret. 13 generali SIE și 11 generali SRI, ca recompensă pentru ajutorul de campanie, spune Marius Ghilezan, într-o declaraţie la un post de radio. Sunt mai mulți generali ca-n vremea lui Antonescu!

Deciziile au fost publicate joi în Monitorul Oficial. Dintre aceștia, este public doar numele generalului Răzvan Ionescu, prim-adjunctul SRI, care l-a înlocuit pe Florian Coldea. Ceilalți generali sunt trecuți la secret, numele lor făcând parte din categoria informațiilor clasificate.

Înaintările în grad s-au făcut la propunerea șefilor SIE, respectiv SRI, potrivit decretelor publicate în Monitorul Oficial. Răzvan Ionescu (47 de ani), prim-adjunct al directorului SRI, a fost înaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele, având peste 20 de ani vechime în munca operativă de informații, conform paginii web a SRI. În 2018 a câştigat, împreună cu soţia, angajată la Loteria de stat, CONFORM DECLARAŢIEI DE AVERE, 260.000 de lei din salarii, un plus de 50.000 faţă de anul trecut.

Ceilalți generali SRI și SIE nu apar cu numele în Monitorul Oficial, datele despre aceștia fiind trecute într-o anexă secretă: 13 generali SIE și 10 SRI.

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.