Ghinea (USR): Noapte ca hoții! Opriți nebunia! Opriți această guvernare!

Ghinea (USR): Noapte ca hoții! Opriți nebunia! Opriți această guvernare!

Ghinea (USR): Noapte ca hoții! Opriți nebunia! Opriți această guvernare!

by February 5, 2020 0 comments

Eurodeputatul Cristian Ghinea susține că una dintre cele 25 de ordonanțe de urgențe adoptate de guvern, cea referitoare la fondurile europene, a fost aprobată deși textul nu era finalizat, iar funcționarii lucrează încă la document. El atrage atenția că este vorba despre o ilegalitate, adăugând că ”nimeni nu trebuie să riște pușcăria” pentru ministrul fondurilor, Marcel Boloș.

”Guvernarea noaptea ca hoții naște aberații. Tot încercând să găsesc textul OUG pe fonduri europene, mi se spune că încă se lucrează la text. Așa șoptit. Vă dați seama la ce nivel a dus Boloș penibilul? Au legiferat ceva în guvern și acum niște funcționari termină textul”, a semnalat Ghinea, pe Facebook.
Ghinea mai spune că cineva va trebui să răspundă pentru această ilegalitate. ”Asta e atât de ilegal încât cineva trebuie să răspundă. Niște funcționari pot scrie orice într-o lege deja adoptată. Eu zic să nu riște nimeni pușcărie pentru Boloș. Opriți nebunia asta. (…) Penibilă guvernare. În toiul nopții, ministrul Boloș de la Fonduri Europene iese si zice niște bolboroseli fără sens despre cum a reformat sistemul peste noapte, prin OUG. O gramadă de lume încearcă să înțeleagă ce a legiferat, nu se știe nimic. Nu pentru că sunt buni la ținut secretul ci pentru că sunt proști la organizare. Nimeni nu știe cert ce s-a votat, care e textul. Umblă zvonuri ca la Ministerul Justiției demisionează lumea că au legiferat unii fără avizul altora”, a mai spus el.
Ghinea afirmă că dacă este adoptată astăzi moțiunea de cenzură, ”guvernarea PNL se sfârșește penibil. Dacă continuă, va continua penibil
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.