Acuze publice: Unii manageri de spitale au stat mai mult, în stradă, la proteste, decât la birou

Acuze publice: Unii manageri de spitale au stat mai mult, în stradă, la proteste, decât la birou

Acuze publice: Unii manageri de spitale au stat mai mult, în stradă, la proteste, decât la birou

by March 25, 2020 0 comments

În plină pandemie de coronavirus aflăm că unii manageri de spital din Sibiu, cum este Roman Cristian de la Spitalul de de Pneumoftiziologie (cunoscut ca Spitalul TBC), nu au fost preocupaţi din timp cu pregătirea de stocuri de materiale de protecţie necesare, acuză președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu.

”Acum câteva luni, domnul Cristian Roman era în stradă în faţa sediului PSD aproape în fiecare zi la proteste. Apoi, după ce PNL a ajuns la guvernare a fost foarte ocupat până de curând cu intervenţiile pe la forurile centrale pentru a ajunge prefect de Sibiu. Lucru ce nu i-a reuşit.

Ce i-a “reuşit” însă aflăm astăzi: Spitalul TBC pe care îl conduce nu are materiale de protecţie suficiente şi dezinfectanţi. Acum, în plină criză, domnul Roman face apel la mila publică pentru aceste materiale atât de necesare personalului medical şi pacienţilor.

Oare riscăm să vedem şi la Sibiu zilele următoare un caz ca cel al Spitalului din Suceava?

Din păcate, managerii de spital trebuiau să achiziţioneze din timp materialele, dar ca domnul Roman Cristian, mulţi erau prea ocupaţi cu politica şi nu cu bolnavii.

Acum vedem efectele dezastruase. Tot mai multe cadre medicale din Sibiu ne-au sesizat zilele acestea că declaraţiile managerilor de spitale locale cum că sunt suficiente materiale, sunt false. Personalul medical duce lipsă de echipamente de protecţie şi riscul ca ei să se îmbolnâvească este uriaş. Suntem siguri că şi după pandemie, domnul Roman Cristian va fi bine mersi susţinut de PNL.

Sperăm doar că pacienţii şi cadrele medicale nu vor uita aşa uşor aceste zile şi lipsa unui management medical adevărat” a subliniat Tocaciu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<