Discursul unui lider politic: Băi Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos

Discursul unui lider politic: Băi Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos

Discursul unui lider politic: Băi Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos

by April 13, 2020 0 comments

În aceste zile în care tot mai multă lume a fost revoltată de ceea ce s-a petrecut pe aeroportul de la Cluj-Napoca și pe alte aeroporturi din țară, de un dublu standard pe care guvernanții înțeleg să-l aplice populației în plină pandemie de coronavirus, descoperim un liberal din județul Mehedinți, cu un limbaj birjăresc la adresa românilor, scrie glasul.info.

Silvius Degeratu se prezintă pe contul său de socializare ca fiind administratorul paginii de facebook PNL Mehedinti. Nimic de reproșat până aici. Doar că unele dintre postările sale sunt uneori de o agresivitate și de un antiromânism de speriat.

Referindu-se la dorința unora dintre români de a se putea ruga la biserici, așa cum se întâmplă de exemplu în alte țări creștine, unde putem da ca exemplu Georgia, marele liberal de Mehedinți, Silvius Degeratu, face niște aprecieri nu tocmai “ortodoxe” la adresa românilor: “Măi Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos!!!!!”.

“Văd pe aici niște nenea și niște tanti ofticați grămadă că nu s-ar putea duce lumea la biserică sau la cimitire. Mai Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos!!!!! Adică, cum tu peneleu, tu Orban și Iohannis să veniți să ne tineți proștii în case? Că vă place vouă, că sunteți voi smecheri și controlati totul!!

Pe profilul său de socializare, Silvius Degeratu nu ezită să se afișeze cu rama celor de la #Rezist, dar și să se laude cu poze în care apare alături de Ludovic Orban, de Vlad Nistor, sau de Siegfried Mureșan, vicepreședintele EPP, pe la nu știu ce eveniment organizat de către popularii europeni prin Parlamentul European. Deci nu e doar un simplu postac neinspirat pe pagina de facebook a celor de la PNL Mehedinți.

Mai mult puteți citi AICI

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<