De trei ori a fost nevoie! Firma lui Mihai Tudose câștigă, firma lui Gabi Bădălău execută lucrările

De trei ori a fost nevoie! Firma lui Mihai Tudose câștigă, firma lui Gabi Bădălău execută lucrările

De trei ori a fost nevoie! Firma lui Mihai Tudose câștigă, firma lui Gabi Bădălău execută lucrările

by August 20, 2020 0 comments

PNDL a devenit bătaia de joc a baronilor locali din Giurgiu. Program guvernamental deturnat, pentru interesele financiare ale clanurilor politice, nicidecum pentru modernizarea României. Un drum județean la granița cu Teleormanul, pe raza localității Toporu este, acum în stadiu de renovare. Dar lucrările se dovedesc a fi de mântuială. Ele sunt executate de Gabi Bădălău, fiul satrapului de Giurgiu, ajuns vicepreședinte la Curtea de Conturi.

Acest proiect de infrastructură conține o adevărată aventură. De trei ori a organizat Consiliul Județean Giurgiu licitație, în 2019, pentru a câștiga cine trebuie. În final, lucrarea fost preluată de SC En Electric SRL din Brăila, firmă controlată de fostul premier, Mihai Tudose. Această societate nu a fost la prima reușită în acest județ, ea obținând mai multe contracte pe PNDL, cu ajutorul neprecupețit al Consiliului Județean, stăpânit de Marian Mina, finul lui Niculae Bădălău. Dar, nu SC Electric a executat lucrările pe care le-a câștigat, ci societatea NBG, controlată de fiul lui Bădălău. Fără nicun contract de subcontractare. Adică, la negru!  Un aranjament bine pregătit pentru căpușarea PNDL.

Pe drumul județean Toporu-limită de județ cu Teleormanul se află, zilele acestea, mașinile firmei NBG nu ale SC Electric SRL. Mai toate utilajele au numere de inmatriculare ABI ( de la Gabi) și NBG( potrivit pozelor publicate mai jos). De asemenea, surse locale ne-au susținut că , la fața locului,  se află un autoturism marca Skoda, cu care se deplasa Niculae Bădălău. Lucrările par a fi de mântuială ( după cum reiese din pozele prezentate mai jos), asfaltul conținând  drept umplutură, pământ galben și nu pietriș.

Citește și AICI

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.