Eugen Tomac: Avem rezervată denumirea PDL în sertar

Eugen Tomac: Avem rezervată denumirea PDL în sertar

Eugen Tomac: Avem rezervată denumirea PDL în sertar

by August 12, 2020 0 comments

După ce Traian Băsescu a dezvăluit că vrea să ceară denumirea PDL de la PNL (partid care a „înghițit” fostul PDL), președintele PMP, Eugen Tomac, face o dezvăluire care schimbă datele problemei.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Eugen Tomac a anunțat că denumirea PDL este înregistrată de PMP. Tomac a dezvăluit că luni seara a avut o discuție cu Ludovic Orban, pentru a-i cere acestuia denumirea PDL. Ulterior, acesta a precizat însă că nu a fost vorba decât despre o informare, din moment ce PMP deține deja denumirea PDL.

Eugen Tomac a mai explicat că în luna august urmează să fie organizată o ședință a conducerii PMP, în care să se discute oportunitatea schimbării denumirii în PDL.

Potrivit președintelui PMP, Ludovic Orban „a luat notă” de solicitarea legată de PDL și s-a arătat surprins. „Bineînțeles că noi avem rezervată denumirea PDL în sertarul PMP”, a mai declarat Tomac, precizând că vizita la Guvern a fost una de curtoazie, pentru că PMP se află la guvernare și nu a dorit ca partenerii de la PNL să fie puși în fața faptului împlinit.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.