Andrei Pavel (PMP): Binele este numai pentru sufletele tari și firile călite

Andrei Pavel (PMP): Binele este numai pentru sufletele tari și firile călite

Andrei Pavel (PMP): Binele este numai pentru sufletele tari și firile călite

by September 24, 2020 0 comments

”Răul poate să-l facă oricine, cât de nevoielnic ar fi. Binele însă e numai pentru sufletele tari şi firile călite”. Nicolae Stenhardt, citează candidatul la consiliul local, Andrei Pavel (PMP).

Sunt Andrei Pavel, am 36 de ani și candidez la alegerile locale din 2020 pe listele PMP pentru funcția de consilier Sector 1. M-am născut într-o familie în care cinstea, onoarea, munca, respectul și determinarea sunt valorile pe care părinții mi le-au transmis. De când am intrat în politică și până acum am fost alături numai de echipa Partidului Mișcarea Populară.

Am pornit la drum cu un singur gând: să pun umărul la construcția unei societăți democratice, bazată pe meritocrație. Sectorul 1 al Capitalei, ajuns, de ani de zile, ca urmare a unei administrații defectuoase, clientelare, Cenușăreasa Bucureștiului, are nevoie urgentă de schimbare. Proiectele mele pentru Sectorul 1 vizează infrastructura școlară, integrarea copiilor cu cerințe educaționale specifice – CES – incluziunea socială.

Dincolo de politică, sunt tată și cred cu tărie că societatea va arăta precum școala. Iar dacă noi ne implicăm în sectorul educațional așa cum merită, atunci copiii noștri vor avea o viață mai bună. Implicarea mea activă în comunitate nu reprezintă un element de noutate. Din păcate, acest lucru nu este suficient: pentru rezolvarea problemelor cetățenilor Sectorului 1 este nevoie să mă implic și în procesul decizional.

Nu promit minuni și nu vă vând povești. Știu că este nevoie de muncă multă, dar eu, împreună cu echipa PMP ne asumăm acest lucru. La rândul meu, eu sunt un om al faptelor, un om extrem de exigent în primul rând cu propria persoană. Promit ferm să fiu în slujba cetățenilor Sectorului 1. Aveți încredere în mine și în echipa PMP.

Fiți alături de noi pe 27 septembrie 2020. PMP – poziția a 2-a pe buletinul de vot.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<