5 reviste despre gaming pe care trebuie să le citeşti

5 reviste despre gaming pe care trebuie să le citeşti

5 reviste despre gaming pe care trebuie să le citeşti

by February 12, 2021 0 comments

Gamingul este deja un fenomen care se răspândeşte cu o viteză fantastică la nivel mondial. Se aseamănă din acest punct de vedere cu industria jocurilor de noroc, unde tehnologia a participat din plin la dezvoltarea explozivă a acesteia. Dacă vrei să joci la păcănele sau să pariezi pe un număr la ruletă, 888 Casino este cea mai bună alegere, însă, dacă vrei doar să fii pus la curent cu ultimele noutăţi în gambling sau în gaming, trebuie să îţi iei informaţia din alte surse. Tocmai de aceea este bine să consulţi paginile din revistele de mai jos, care îţi vor aduce la cunoştinţă tot ceea ce vrei să cunoşti despre gaming.

PC Gamer Magazine

PC Gamer Magazine prezintă evoluţiile unor jocuri cunoscute şi arată printre altele şi caracteristici tehnice, care ţin de hardware, viteza de rulare, grafică şi orice altceva legat de ultimele tehnologii apărute pe piaţa de profil. Pentru prima oară revista a văzut lumina zilei în 1993, în UK, cu scopul declarat de a informa despre jocurile pe PC; succesul repurtat pe piaţa britanică perpetuându-se şi în SUA. Aşa se face că grupuri independente de specialişti din cele 2 state informează publicul larg cu privire la evaluările realizate pentru diferite jocuri pe care le încadrează pe o scară procentuală de la 1 la 100, evaluări publicate în cele 2 versiuni ale revistei. Cea mai mare evaluare a obţinut un procent de 96%, în timp ce punctajul cel mai mic înregistrat a fost de 2% şi a fost acordat pentru jocul Big Brother.

Game Informer Magazine

Game Informer Magazine se recomandă jucătorilor în căutare de recenzii cu cele mai recente noutăţi în gaming şi acelora care sunt interesaţi în a cunoaşte diverse strategii de joc. Acestea sunt punctele tari ale revistei înfiinţate în 1991, aflate în prezent în proprietatea companiei Game Stop Corp, care o şi publică de altfel. De această dată, revista se diferenţiază de ceilalţi confraţi prin notele de la 1 la 10 pe care le acordă în urma diverselor recenzii realizate. Nota 1 este de departe cea mai rea, cea de 6 sau 7 arată un joc bun dar care prezintă câteva erori, în timp ce un punctaj de 9 sau 10 arată perfecţiunea cu care un joc este înzestrat. Cei care scriu în paginile revistei sunt destul de drastici în acordarea punctajelor maxime, de la înfiinţare şi până acum doar 10 astfel de jocuri primind calificativul maxim. Şi pentru că lucrurile să fie clare, Game Informer Magazine scrie despre jocuri care implică platforme Playstation versiunea 3 şi 4, PC, Nintendo, WiiU şi Xbox One.

Retro Gamer Magazine

Retro Gamer Magazine îşi propune să aducă în actualitate jocurile retro, de unde şi denumirea cu care revista se găseşte la vânzare în toată lumea. Şi de această dată, britanicii au fost primii la acest capitol, revista fiind cea care abordează acest subiect. Deşi a debutat în anul 2004 cu un tiraj trimestrial, succesul înregistrat în rândul fanilor a făcut ca revista să fie accesibilă cu o periodicitate lunară. În paginile acesteia jucătorii se pot delecta cu interviuri ale unor programatori renumiţi care au pus umărul la lansarea pe piaţă a jocurilor considerate de acum retro, dar şi cu materiale care oferă software pentru PC în mod gratuit abonaţilor. Pentru că este o revistă modernă, pasionaţii de jocuri retro pot previzualiza înainte de lansarea fiecărui număr o prezentare pe canalul de Youtube, unde prezentatorii sunt chiar editorii şefi ai publicaţiei.

Ind13 Magazine

Ind13 Magazine  este ideea unei comunităţi de gambleri care sunt ghidaţi de nevoia de a acoperi jocurile independente şi de a le scoate la lumină. Harry Cole este editorul şef al publicaţiei şi unde altundeva ar putea fi aceasta localizată decât în Marea Britanie. Revista este una completă, care cuprinde de la recenzii până la previzionări de jocuri şi cele mai noi apărute pe piaţă. Li se alătură o mulţime de interviuri cu specialiştii din branşă, opinii dezbătute cu profesionalism, dar şi ghiduri şi tipsuri care merită toţi banii. Una peste alta este un magazin pe care jucătorii îl consulta de fiecare dată când simt nevoia să fie informaţi cu privire la ultimele noutăţi, să găsească în paginile acestuia câte o recomandare sau să se pună la punct cu modul în care un joc rulează. Faptul că revista are acoperire mondială, este un punct forte.

Pocket Tactics Magazine

Pocket Tactics Magazine este construită special pentru a informa jucătorii cu privire la tot ce înseamnă Mobile Gaming. În paginile magazinului, un jucător pasionat va găsi întotdeauna o recenzie despre un joc nou, o preinformare înainte de achiziţionarea unui joc dar şi ghiduri complete ale celor mai tari jocuri existente pe piaţă. Editorul publicaţiei, Glen Fox, este înconjurat de un colectiv  dedicat şi pasionat în acelaşi timp care nu face nici un rabat de la calitate, acordând punctaje de la 1 la 10 fiecărui joc testat. În paginile acestui magazin, jucătorii vor găsi recenzii a nu mai puţin de 75 de jocuri lansate în anul 2020, noutăţile de ultimă oră şi canalele pe care magazinul este activ, de unde nu lipseşte Facebook, Forum şi Twitter.

Revistele sunt o sursă credibilă de informaţii pe care iubitorii de gaming nu ezită să le consulte de fiecare dată când simt nevoia să se pună la curent cu ultimele apariţii în domeniu dar şi să găsească în paginile lor ghiduri complete care să îi ajute să cunoască jocul chiar înainte de lansarea lui pe piaţă. Accesibile în format electronic cât şi pe hârtie, revistele de gaming continuă să îşi facă simţită utilitatea, fiind consultate din ce în ce mai des de fani.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<