Bogata resursă umană a lui Bode. În funcții publice, numai unu` și unu`

Bogata resursă umană a lui Bode. În funcții publice, numai unu` și unu`

Bogata resursă umană a lui Bode. În funcții publice, numai unu` și unu`

by February 22, 2021 0 comments

Șimleul Silvaniei este fieful politic al ministrului de Interne, Lucian Bode. Condus ani de zile de prietenul lui Bode, Septimiu Țurcaș, primar de ani de zile, până anul trecut, când a fost condamnat definitiv pentru fapte de corupție, această localitate din județul Sălaj, îi furnizează ministrului, o bogată resursă umană. Ultima achiziție pentru o funcție publică este o fătucă de 27 de ani, care, nu de mult, era consiliera personală a lui Bode, fără prea multă experiență politică sau administrativă, dar plină de alte calități.

Ziarul Sălajul liber scrie că ”o tânără în vârstă de 27 de ani a ajuns în Consiliul de Administrație al Societateății Naţionale de Radiocomunicaţii, după ce înainte a fost consilierul personal al ministrului Transportului la acea vreme, Lucian Bode (președintele PNL Sălaj).

Mai aflăm din documentele oficiale că face parte și din Consiliul de Administrație al Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București.

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaținale la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca, dar este și acționar la Simex, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei.

De menționat că Societatea Națională de Radiocomunicații este unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România și, în același timp, lider de piață în domeniul broadcasting-ului. Compania deținută de statul român asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, pentru rețelele de telefonie mobilă, transfer de date și internet sub brandul Radiocom.

De precizat și că Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA este o societate comercială pe acţiuni al cărei acţionar unic este Ministerul Transporturilor.

Obiectul principal de activitate al Societăţii îl reprezintă administrarea clădirii Palatului CFR, închirierea spaţiilor aflate în gestionare şi întreţinerea instalaţiilor aferente.”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.