Din scandal, în scandal. Armand Clotilde, incapabilă să gestioneze problemele din sectorul 1

Din scandal, în scandal. Armand Clotilde, incapabilă să gestioneze problemele din sectorul 1

Din scandal, în scandal. Armand Clotilde, incapabilă să gestioneze problemele din sectorul 1

by February 4, 2021 0 comments

Consiliul Local Sector 1 nu a aprobat nici miercuri regulamentul pentru parcările de reședință propus de primarul Clotilde Armand, care prevedea în principal digitalizarea atribuirii parcărilor de reședință. Proiectul a fost respins deoarece consilierii PNL și PSD au votat împotrivă invocând mai multe nereguli petrecute la ADP, printre care și faptul că a fost încălcat vechiul regulament prin declararea termenului și că s-ar fi trimis un sms prin care cetățenii erau informați că parcarea pe ianuarie este gratuită.

Consilierii au întrebat cine își asumă aceste decizii și cine este domnul Bărbuț ”care a spus în spațiul public că a început să elaboreze regulamente pentru parcări, dar în același timp este CEO la o firmă Vega Com care furnizează soluțiile pentru parcări” și care ar fi depus o oferă de 3.000 de euro la ADP.

Primarul Clotilde Armand a declarat că acesta este voluntar, dar consilierii au replicat că ar fi cerut 3.000 de euro pentru asta. Primarul a declarat că nu există niciun contract între ADP și „domnul Bărbuț”, iar consilierii sperie voluntarii. Clotilde Armand a acuzat iar că PNL și PSD se opun digitalizării și transparentizării acestui serviciu.

Un alt scandal este legat de intenția lui Clotilde de a o da afară din sediul central al primăriei pe viceprimarul liberal, ca răzbunare că PNL nu-i susține proiectele în consiliul local. Amintim și faptul  că primarul sectorului 1 a tăiat finanțarea de la toate spitalele din acest sector, precum și pentru adăpostul de câini vagabonzi, existând pericolul ca aceștia să ajungă din nou în stradă. Primul conflict declanșat de Armand Clotilde a fost refuzul de a face plățile către compania de salubrizare, ceea ce a provocat criza gunoaielor.

La numai 3 luni de la preluarea conducerii primăriei sectorului 1, Clotilde riscă să fie demisă din funcție. O petiție pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost inițiată de fostul consilier general ALDE Tudor Tim Ionescu. La ora transmiterii acestei știri au semnat petiția 675 de locuitori ai sectorului, fiind nevoie necesari 10.000 de susținători.

„Vă deranjează mormanele de gunoi pe lângă care sunteți nevoiți să treceți zilnic? Considerați că neglijarea intenționată a sănătății publice, mai ales în plină pandemie, este o problemă care nu mai poate fi ignorată? Situația în care ne aflăm nu mai poate continua! Semnează petiția prin care cerem demiterea primarului actual al sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, și contribuie direct la restabilirea normalității în sectorul tău. Sectorul 1 nu este coșul de gunoi al politicienilor!”, se arată în petiție.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.