Dragostea, dincolo de frontiere. Un tânăr din Ucraina, arestat pentru că iubește o fată din Moldova

Dragostea, dincolo de frontiere. Un tânăr din Ucraina, arestat pentru că iubește o fată din Moldova

Dragostea, dincolo de frontiere. Un tânăr din Ucraina, arestat pentru că iubește o fată din Moldova

by February 24, 2021 0 comments

O poveste de dragoste, fără granițe, s-a terminat dramatic din cauza geopoliticii. Un tânăr din Ucraina, localitatea Ismail ( Basarabia de Sud)  a trecut ilegal,  granița, în satul Palanca (Republica Moldova), pentru a se întâlni cu iubita lui.

Presa moldoveană scrie că autoritățile din Ucraina nu i-au permis junelui trecerea frontierei de stat, dar dorul „arzător” de concubina moldoveancă l-au făcut pe acesta să încalce legislația frontalieră. Polițiștii de graniță din Tudora au reținut l-au reținut  în timp ce traversa, clandestin, hotarul moldo-ucrainean.

”Dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1 a fost alertat de către grănicerii ucraineni precum că a fost văzută o persoană la linia de frontieră comună. Operativ, grupa de intervenție s-a deplasat în regiune, mai exact pe direcția  localităților Palanca – Udobnoe, unde au și reținut un bărbat. Aproximativ 500 de metri de la semnul de frontieră, persoana a reușit să înainteze spre interiorul țării. La fața locului, polițiștii de frontieră au legitimat un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 28 de ani, cu viza de domiciliu în orașul Izmail.

În declarații, tânărul a precizat că a încercat anterior legal să intre în Republica Moldova, însă fără succes, fiindu-i de fiecare dată refuzată autorizarea trecerii frontierei din partea ucraineană. În cele din urmă și-a propus pe căi ilegale să ajungă în Moldova, la concubină, locuitoare a satului Palanca”, scrie timpul.ro.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.