Jucătorii la care trebuie să fii atent în ultimul turneu de Grand Slam al anului!

Jucătorii la care trebuie să fii atent în ultimul turneu de Grand Slam al anului!

Jucătorii la care trebuie să fii atent în ultimul turneu de Grand Slam al anului!

by July 5, 2021 0 comments

Ultimul turneu de Grand Slam din acest an se apropie cu pași repezi, lucru care îi bucură pe fanii tenisului de pretutindeni. La fel ca întotdeauna, sunt așteptate meciuri strânse, în fiecare campionat care va avea loc: de la cel de simplu, până la cel de dublu și mixt.

Bineînțeles, cele mai multe priviri vor fi, din nou, ațintite spre meciurile de simplu masculin și simplu feminin, pentru a observa prestația celor mai iubiți jucători din lume, printre care se numără: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Naomi Osaka, Serena Williams și, bineînțeles, româncele Bianca Andreescu și Simona Halep.

Care sunt șansele jucătorilor de a reuși să plece acasă cu trofeul?

 

  • Favoriții pentru campionatul de simplu masculin:

 

În prezent, Novak Djokovic se află pe prima poziție în topul favoriților la titlu, conform cotelor de la Sportingbet.ro. El are o cotă de 2.10, detașându-se cu mult de poziția a doua, ocupată de către Daniil Medvedev, acesta având o cotă de 5.50. În mod surprinzător, câștigătorul ediției de anul trecut a US Open, Dominic Thiem, este clasat pe locul al treilea, cu o cotă de 6.00, fiind foarte aproape de Medvedev.

Poziția a patra e ocupată de Rafael Nadal. Îndrăgitul jucător din Spania are o cotă de 7.00. Din păcate, nici Thiem, nici Nadal nu participă la Wimbledon, dar nici la Jocurile Olimpice. Austriacul suferă de o accidentare la încheietura mâinii drepte, iar cel de-al doilea jucător a declarat că s-a acumulat foarte multă oboseală și decizia cea mai înțeleaptă este să se retragă din cele două competiții.

În cele din urmă, pe poziția cu numărul cinci din topul favoriților la titlu este Roger Federer. Deși are doar o cotă de 9.00, a dovedit de nenumărate ori în cariera sa că e un jucător de temut. Totuși, nu trebuie să uiți faptul că aceste cote se pot modifica în viitor, în funcție de prestația fiecăruia în parte și de evoluția generală a campionatului.

 

  • Favoritele pentru campionatul de simplu feminin:

 

În privința campionatului de simplu feminin, favorita în momentul de față pentru obținerea titlului este chiar câștigătoarea de anul trecut, Naomi Osaka, având o cotă de 5.50. Pe poziția următoare se află Serena Williams, una dintre cele mai titrate jucătoare din ultimii ani. Ea are cota de 8.00. Foarte aproape de Williams se află jucătoarea din Australia, Ashleigh Barty, cu o cotă de 8.50.

Următoarele două poziții sunt ocupate de româncele Bianca Andreescu și Simona Halep, amândouă având o cotă de 11.00. Le vei putea urmări prestațiile în cadrul acestui ultim turneu de Grand Slam al anului, între 30 august și 12 septembrie. În cazul în care nu îți dorești să aștepți până atunci pentru a pune un pariu la tenis, se desfășoară în prezent numeroase alte competiții unde poți urmări prestațiile unor jucători de top și paria pe victoria lor.

Cu siguranță ai deja atât un jucător preferat în ceea ce privește campionatul de simplu masculin, cât și o jucătoare care speri să reușească să câștige campionatul de simplu feminin. Urmărește cotele pentru a observa orice schimbare care poate apărea și pariază întotdeauna responsabil!

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.