Premierul Florin Cîțu, pușcărie în SUA. A fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Premierul Florin Cîțu, pușcărie în SUA. A fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Premierul Florin Cîțu, pușcărie în SUA. A fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului

by August 11, 2021 0 comments

Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că a fost închis în Statele Unite într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în anul 2000. El a stat două zile la închisoare. Informația a apărut inainte în presă.

„Da, acum 20 de ani. Este vorba de DUI, de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL”, a spus Cîțu.

Premierul a precizat că el a condus atunci masina, precizând că a plătit foarte scump, fiind nevoit să-și vândă si autoturismul.

„Nu este un eveniment cu care mă mândresc”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat dacă i-a informat pe președintele Klaus Iohannis și pe șeful PNL, Ludovic Orban, când a fost numit ministru despre această situație, Cîțu a răspuns zâmbind: „Este o contravenție. Am plătit și în România amenzi de circulație”.

Informația privind faptul că premierul Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare în SUA pentru conducere sub influența alcoolului a fost publicată inițial de portalul Flux24.

Actualul premier al României, Florin Cîțu, a fost încarcerat timp de 2 zile în SUA pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor/legislația americană nu face diferență între ele. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1000 de dolari americani, susține legalizam.ro

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.