Dosar penal pentru un tânăr infectat cu SARS-CoV-2 care nu a fost găsit la adresa declarată

Dosar penal pentru un tânăr infectat cu SARS-CoV-2 care nu a fost găsit la adresa declarată

Dosar penal pentru un tânăr infectat cu SARS-CoV-2 care nu a fost găsit la adresa declarată

by September 7, 2021 0 comments

Un tânăr de 28 de ani, diagnosticat cu COVID-19, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce poliţiştii locali nu l-au găsit la adresa din municipiul Bistriţa unde a declarat că va sta în izolare, potrivit buletinului de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

“Ieri, 6 septembrie, în urma controalelor efectuate, Poliţia Locală Bistriţa a constatat faptul că un bărbat de 28 de ani, din Viile Tecii, plasat în izolare în municipiul Bistriţa, nu a fost găsit la adresa stabilită. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cadrul căruia efectuează cercetări”, se menţionează în comunicat.

În cursul serii de luni, un alt tânăr, de 26 de ani, din comuna Căianu Mic, pentru care a fost impusă carantina la domiciliu în urma revenirii din străinătate, nu a fost găsit la domiciliu, motiv pentru care a fost amendat de poliţişti cu 1.000 de lei.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, 300 de persoane se află în izolare la domiciliu, în urma infectării cu SARS-CoV-2, iar alte peste 700 de persoane au fost plasate în carantină.

De asemenea, în spitalele din Bistriţa şi Năsăud sunt tratate 65 de cazuri de COVID-19, potrivit celor mai recente date făcute publice de autorităţi. AGERPRES

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.