Ce nu trebuie să faceți dacă ați optat pentru manichiuri de tip gel?

Ce nu trebuie să faceți dacă ați optat pentru manichiuri de tip gel?

Ce nu trebuie să faceți dacă ați optat pentru manichiuri de tip gel?

by November 25, 2021 0 comments

Manichiurile moderne sunt la modă! Dacă ați optat pentru așa ceva, este util să rețineți câteva lucruri care vă pot ajuta să le păstrați mai mult timp în condiții foarte bune!

În ofertele multor magazine de produse profesionale veți găsi uleiuri speciale pentru hidratarea cuticulelor. Acest produs este foarte util și este foarte bine să îl folosiți în mod constant.

Uleiurile pentru hidratarea cuticulelor au un rol foarte important: vor împiedica cuticulele să mai crească așa de repede. Mai mult decât atât, dacă veți opta pentru uleiuri care conțin și vitamina E, atunci veți obține și o foarte bună hidratare a unghiilor. Mai sunt și alte opțiuni. Farmaciile naturiste oferă nenumărate tipuri de uleiuri 100% naturale, recomandate pentru hidratarea unghiilor și pentru întărirea unghiilor, în același timp. De asemenea, unele sunt recomandate și pentru anumite boli ale unghiilor cauzate de fungi sau de bacterii. Prețurile sunt foarte mici și oferta foarte variată. Trebuie doar să întrebați o farmacistă care sunt cele mai bune opțiuni.

O altă greșeală pe care multă lume o comite constant, este aceea de a îndepărta gelul de pe unghii cu pila de unghii. Realizând lucrul acesta în mod constant, în timp, unghia se va subția în mod simțitor. Este foarte ușor să îndepărtați gelul cu ajutorul unei soluții speciale pentru îndepărtare sau cu ajutorul frezei profesionale.

Mai este recomandat să rețineți următorul lucru: toți pașii unei manichiuri de tip gel trebuie respectați cu strictețe. Altfel, rezistența manichiurii va fi foarte redusă! Totul se bazează pe principiul aderenței! Aceasta este cheia succesului pentru ca o manichiură să reziste 4-5 săptămâni.

Produse profesionale foarte moderne pentru manichiuri complexe cu gel

Dacă sunteți o mare admiratoare a manichiurilor cu gel UV, atunci va trebui să vă facem o recomandare foarte importantă. Pentru achiziționarea produselor de foarte bună calitate și profesionale cu ajutorul cărora vă puteți realiza chiar singură manichiura și pedichiura acasă, vă recomandăm  un magazin online foarte complex, Everin. Acesta nu este numai numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România, ci este și numele unui important producător, recunoscut în foarte multe țări din lume pentru calitatea produselor lor.

Gama de produse este foarte bogată: geluri pentru construcție de diferite tipuri, foarte multe categorii de oje semipermanente, foarte multe tipuri de decoruri unghii, aparatură modernă și profesională, dezinfectante profesionale, soluții pregătitoare de toate categoriile, etc.

Toate produsele acestui modern nailshop sunt disponibile atât pentru companiile de profil cât și pentru persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Așadar, puteți începe să studiați cu atenție oferta aceasta de produse foarte curând! În cazul saloanelor profesionale de manichiuri, produsele fiind de foarte bună calitate, vă pot ajuta să realizați cu ușurință, manichiuri foarte sofisticate chiar și pentru cele mai pretențioase cliente.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.