Cote Balon de Aur 2021

Cote Balon de Aur 2021

Cote Balon de Aur 2021

by November 20, 2021 0 comments

În fiecare an, din 1956, publicația franceză France Football în colaborare cu FIFA acordă premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului. Astfel unul dintre jucătorii cu cea mai bună și impresionantă evoluție de pe parcursul ultimului sezon fotbalistic poate câștiga acest trofeu, mult râvnit. Cum cei mai buni jucători sunt ușor de remarcat, dar nu este la fel de simplu de anticipat și cine este cel ales, casele de pariuri sportive oferă cote pentru balonul de aur 2021.

Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, ultimul câștigător al trofeului în 2019, nominalizat de 13 ori, deținătorul celor mai multe trofee, 6 mai exact și favorit chiar și în competiția de anul acesta, este jucătorul de origine argentiniană Lionel Messi.

Evoluția sa competițională pentru naționala Argentinei și pentru cluburile pentru care a jucat este impresionantă. De curând fotbalistul a plecat de la echipa cu care a scris istorie timp de 17 ani, FC Barcelona, semnând contract cu Paris Saint-Germain.

Messi este considerat cel mai bun jucător din generația sa și unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului. Fotbalistul a fost apreciat încă de la început drept unul dintre cei mai impresionanți și remarcabili jucător din generația sa, fiind comparat adesea cu Maradona și considerat cel mai promițător succesor al său.

Astfel faptul că este favorit și pentru trofeul de anul acesta, nu mai este un mister pentru nimeni. Talentul său înnăscut, abilitatea pe teren, spectacolul oferit și performanțele aduse echipei cu care joacă sunt mereu elemente care cântăresc greu în nominalizarea și alegerea lui drept cel mai bun fotbalist din lume.

 

Unde găsești cele mai bune cote pentru balonul de Aur 2021?

În cazul în care vrei să plasezi un pariu că Lionel Messi câștigă Balonul de Aur în 2021, cea mai bună opțiune disponibilă în prezent este oferită de platformele online. Acestea reprezintă cea mai avantajoasă alegere de a paria, oferind numeroase beneficii tuturor celor care aleg să deschidă un cont și să joace online.

 

Cele mai interesante platforme vin nu doar cu bonusuri consistente de deschidere cont sau debut de campionate, ci și cu o paletă diversificată de variante de joc. Printre motivele pentru care sunt din ce în ce mai apreciate și mai populare menționăm:

 

  • Posibilitatea de paria pe meciuri din toate campionatele, ligile și cupele
  • Cote pariuri pe fotbal azi, disponibile oricând și actualizate permanent
  • Bonusuri și promoții interesante de jos
  • Un payout foarte bun
  • Control asupra contului și banilor
  • Posibilități avansate de selecție a informațiilor necesare
  • Pagini dedicate pentru educarea și informarea publicului
  • Ponturi pentru jucători amatori și profesioniști.

Astfel dacă vrei să pui un pariu pe câștigarea Balonului de Aur pentru a 7 oară de către Lionel Messi sau pentru orice alt fotbalist sau competiție de fotbal, optează pentru pariuri pe platforme online.

Oricare ar fi alegerea nu pierde însă niciodată din vedere că pariurile sportive implică rezultate probabile. Joacă responsabil și echilibrat sume de bani mici sau prestabilite. Deschide cont doar dacă ai peste 18 ani.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.