Sărbătorile vin! Top 3 idei de cadou reușite pentru a-ți surprinde prietenii și colaboratori aflați la distanță

Sărbătorile vin! Top 3 idei de cadou reușite pentru a-ți surprinde prietenii și colaboratori aflați la distanță

Sărbătorile vin! Top 3 idei de cadou reușite pentru a-ți surprinde prietenii și colaboratori aflați la distanță

by November 26, 2021 0 comments

În curând vom intra în atmosfera magică a Crăciunului. Nu doar copiii iubesc această perioada, ci și adulții. De la sfârșitul lunii noiembrie și după Anul Nou păstrăm în inimă decorul de beteală și nea pe care iarna ni-l dăruiește constant. Este adevărat ca nu mai ninge ca înainte nici măcar la noi în țară, dar spiritul Crăciunului este la fel de viu cu sau fără zăpadă.

Din păcate, ultimii doi ani au reprezentat o mare provocare pentru mulți dintre noi. Poate că ai hotărât să nu te întâlnești de sărbători cu familia sau prietenii din cauza Pandemiei ori poate că lucrezi de acasă, ca freelancer, dar îți dorești să oferi o mică atenție clienților și colaboratorilor cu care lucrezi. Oricum ar fi, ți-am pregătit un top inspirațional de cadouri pe care să le introduci în lista lungă a Moșului.

Top 3 idei de cadou reușite pentru a-ți surprinde prietenii și colaboratori aflați la distanță

 

  • Coșuri cu bunătăți pentru clienți și colaboratori

 

O metodă eficientă este să trimiți clienților un coș business de cadou foarte apreciat, mai ales în ultimii ani în domeniul antreprenorial. Oferirea unui cadou a devenit un factor elementar în conexiunile dintre oameni. Nu este vorba numai despre aspectul material, ci despre efectul la nivel emoțional pe care acesta îl are. „Dăruiește și câștigă” ar trebui folosit în orice industrie, construind punți între oameni și deschizând porți nebănuite. Boutiquecadeaux.ro înțelege acest aspect foarte bine și vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o bogată ofertă din care să te inspiri.

 

  • Decorațiuni de Crăciun pentru prieteni buni aflați la depărtare 

 

An de an te gândești să adaugi un element în plus în brad sau măcar atunci când amenajezi casa de sărbătoare. Decorațiunile au apărut deja în magazinele de specialitate și în hipermarketuri, așa că ai de unde să alegi. Mai mult chiar, caută globulețe handmade cu diverse mesaje haioase. Poți chiar tu să contactezi meșterul și să-l rogi să scrie un mesaj personalizat sau să-i trimiți o poză pe care să o imprime pe decorațiunea aleasă.

 

  • Coronițe naturale de Crăciun

 

Printre cele mai frumoase daruri de sărbători, coronițele naturale nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Deși tradiția lor a fost exportată de la americani care obișnuiesc să decoreze intrarea principală cu coronițe imense de brad, și noi românii cunoaștem arta frumosului.

Un astfel de cadou pe care să-l trimiți prietenilor dragi în ziua de ajun va reprezenta o surpriză extraordinară. Dacă știi ce culori preferă, atunci va fi mai simplu să achiziționezi coronița ideală. Cu toate că, nu vei da greș dacă o să rogi floristul să o decoreze cu batoane de scorțișoară, felii de portocală sau lămâie, anason și conuri de brad.

A oferi în prag de sărbătoare înseamnă să dăruiești o parte din sufletul tău. Fie că este vorba despre legături de prietenie sau de muncă, micile atenții fac diferența.

Sursă foto:Shutterstock.com

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.