Responsabilitatea – sănătate mentală şi carburant pentru entuziasm

Responsabilitatea – sănătate mentală şi carburant pentru entuziasm

Responsabilitatea – sănătate mentală şi carburant pentru entuziasm

by February 25, 2022 0 comments

Pe 16 februarie, KRUK a împlinit 15 ani de activitate în România, în tot acest timp, compania dovedind că poate fi de un real ajutor pentru partenerii de afaceri şi clienţi. Lideră pe piaţa de management al creanţelor din România, compania contribuie din 2007 la dezvoltarea economiei naționale.

Care sunt sursele de încredere pentru informaţii reale despre KRUK

Despre activitatea KRUK se vorbeşte pe măsura standardelor profesionale la care se ridică. Compania face subiectul multor apariții în presă, având în vedere interesul crescut de a obţine cât mai multe informaţii despre KRUK România, firmă care gestionează datoriile românilor. Şi pe forumuri se abordează numeroase subiecte care ţintesc KRUK, multe conţinând informaţii incomplet sau false.

În această idee, celor care aleg să contribuie la dezvoltarea sănătății financiare a României, le recomandăm să evite părerile despre KRUK România transmise prin surse greu de verificat şi să ia în considerare doar acele materiale informative de încredere, precum: – platforma companiei, articolele care apar în publicaţii serioase, de exemplu.

Compania investește constant pentru a contribui la bunăstarea clienților și partenerilor săi, cu profesionalism și responsabilitate.

De exemplu, unul dintre articolele care poate să răspundă corect publicului pe care compania îl are, a fost scris în Agerpres şi vorbeşte despre KRUK, punând în prim plan un subiect de interes: „Cum ştii ce este adevărat şi ce nu, pe forumuri despre KRUK România?”

Eforturile companiei sunt răsplătite inclusiv prin mesajele primite de la partenerii săi de afaceri:

„Flexibilitatea şi calitatea serviciilor sunt două atribute pe care echipa KRUK România le aduce în fiecare proiect dezvoltat împreună. Vă mulţumim pentru colaborare şi vă încurajăm să menţineţi fluxurile şi instrumentele de lucru actuale la cele mai înalte standarde.” Nicoleta Țigău, CS Debt Recovery & Partnership Manager, Orange Money

KRUK este o companie responsabilă

Vorbind despre responsabilitate, KRUK a prioritizat acest principiu încă de la debutul activităţii sale. Când o persoană este responsabilă de propriile decizii, are control absolut asupra acţiunilor sau inacţiunilor sale, iar oricare dintre cele două generează consecinţe. La KRUK România, educația financiară este implementată la toate nivelurile structurale, promovându-se importanța acesteia în dezvoltarea unei societăți sănătoase.

“În aceşti 15 ani de când sunt în KRUK, cel mai important lucru pe care l-am învăţat este responsabilitatea. Nu atât ca unealtă spre succes, ci ca medicament pentru sănătatea mentală şi carburant pentru entuziasm, chiar şi în cele mai grele momente, atât profesionale cât şi personale. După 15 ani frumoşi de provocări şi succes, înconjuraţi de oameni minunaţi, puţine ne mai sperie; dar asta pentru că exersăm această responsabilitate zi de zi.

Clienţilor KRUK le-aş spune <<Mulţumesc! >>. Ei ştiu deja că responsabilitatea socială, corectitudinea, compasiunea, profesionalismul fac parte din arsenalul cu care îi ajutăm pe fiecare, în fiecare zi.” – Dan Rogoz, Director IT KRUK România

În concluzie, activitatea KRUK România mizează pe transparentă şi responsabilitate, ca fiind fundamentale pentru evoluția succesului său pe piața din România.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.