Se sparge USR? Cioloș și Barna nu sunt pe aceeași lungime de undă

Se sparge USR? Cioloș și Barna nu sunt pe aceeași lungime de undă

Se sparge USR? Cioloș și Barna nu sunt pe aceeași lungime de undă

by February 4, 2022 0 comments
După ce Dacian Cioloș a venit în fața conducerii partidului propunând un program prin care practic schimbă raporturile de putere în partid, Dan Barna îl acuză, într-un mesaj intern, că dinamitează partidul. ”Nu merge așa, când nu îți convine reinventezi partidul… Ne spui sec și arogant: votați sau plec.”, acuză Barna. Cioloș replică pe același forum și spune că el vrea doar binele partidului și că nu e pe aceeași lungime de undă cu Barna.
„Alegerile noastre de după fuziune ne-au adus în situația în care tu ai câștigat Președinția. Am recunoscut fair rezultatul. În același timp, nu ți-au plăcut rezultatele alegerilor pentru Biroul Național. Am aflat și din presă că majoritatea te incomodează. Am pus asta pe seama perioadei de acomodare. Astă seară am aflat însă că, în opinia ta, nimic nu funcționează, că totul trebuie schimbat. Propui ca partidul să fie condus din afară. Comitete și comisii care organizează partidul, care fac numiri. Cine anume? Nu știm. Practic ne propui golirea de sens a USR și înlocuirea cu comitete și comiții”, a scris Barna, într-un mesaj intern.
Acesta îi atrage atenția lui Cioloș că oamenii i-au ales ca să colaboreze. ”Nu merge așa, când nu îți convine reinventezi partidul. În afara statutului, în afara democrației. Inventezi în programul tău, pe care ni l-ai pus în față cu un ultimatum, non-probleme. Ne spui sec și arogant: votați sau plec.”, declară fostul președinte al USR.
Dacian Cioloș i-a replicat imediat pe același forum intern lui Dan Barna pe care-l acuză că nu vine cu soluții, că nu i-a citit documentul, dar a ieșit să-l critice la tv și că îi exclude din partid pe cei care nu sunt de acord cu el.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.