TOP 5 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când planifici o cerere în căsătorie

TOP 5 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când planifici o cerere în căsătorie

TOP 5 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când planifici o cerere în căsătorie

by May 23, 2022 0 comments

Cererea în căsătorie a persoanei iubite este un moment pe cât de special, pe atât de stresant pentru bărbați. Cu toate acestea, îți vei dori ca totul să fie perfect în jurul tău până la cel mai mic detaliu, astfel încât momentul să devină unul memorabil.

De la alegerea locației și până la declarația de dragoste, există câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere astfel încât cererea să fie cea pe care ți-o dorești.

Iată care sunt detaliile la care trebuie să fii atent:

  1. Alege momentul potrivit 

Momentul în care se va întâmpla cererea oricum va fi unul deosebit și în care nu vor mai conta celelalte aspecte, însă cu toate acestea nu-ți vei dori ca partenera ta să se afle într-o perioadă stresantă sau obositoare. Așadar, fii atent la cum decurge viața ei profesională sau la activitățile ei zilnice și ține cont de acestea pentru ca ea să poată savura momentul. Recomandarea este ca marele eveniment să aibă loc într-o vacanță, atunci când relaxarea este cuvântul cheie.

  1. Nu uita să filmezi momentul 

Dacă ai posibilitatea, poți încerca să filmezi momentul cererii astfel încât să puteți revizualiza momentul ori de câte ori vă doriți. În funcție de cum ți-ai propus să pui marea întrebare, poți ruga un prieten să filmeze sau poți ruga un ospătar. Dacă ți-ai propus ca momentul să fie unul intim, doar voi doi, puteți să realizați o filmare după ce ai pus întrebarea.

  1. Alege inelul potrivit

Găsirea unui inel de logodnă potrivit presupune puțină muncă din partea partenerului. Pentru a te asigura că ai ales un inel de logodnă pe placul iubitei tale, poți apela la ajutorul prietenei sale cele mai bune sau a mamei. Pentru a cumpăra mărimea potrivită, poți sustrage un inel mai vechi de al acesteia pentru a-l compara cu cel de logodnă. Poți găsi numeroase modele, atât moderne, cât și clasice, la B&B Shop.

  1. Nu uita să-i oferi și un buchet de flori 

Nu mai este un secret că fetele adoră să primească flori în orice moment. De aceea, pentru a-i face surpriza mai mare, poți comanda un aranjament floral cu trandafiri roșii sau, dacă vrei ca acesta să dureze cât mai mult, te poți orienta către trandafirii criogenați.

  1. Nu uita de atmosfera romantică

Indiferent de modul în care alegi să pui marea întrebare, totul în jurul vostru trebuie să fie romantic. De aceea, creează un playlist cu cântece de dragoste, unde poți include poate și unele dintre melodiile voastre speciale și lasă muzica să cânte pe fundal, fără a vă deranja prea mult. Poți adăuga și câteva lumânări sau petale de trandafir, dacă locația îți permite.

În final, nu-ți rămâne decât să te gândești la cum îți vei exprima sentimentele și dacă vrei să fiți doar voi doi sau să aveți alături și familia sau prietenii. Lasă-ți creativitatea să zboare și planifică un moment de neuitat pentru amândoi.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.