PNL a rupt alianța: Ați acționat cu cheița de la Budapesta

PNL a rupt alianța: Ați acționat cu cheița de la Budapesta

PNL a rupt alianța: Ați acționat cu cheița de la Budapesta

by August 16, 2022 0 comments

Conducerea PNL Satu Mare a decis ruperea alianței de guvernare locală, marți, într-o ședință a Biroului Politic Județean. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de președintele filialei Adrian Cozma. Ulterior, într-o intervenție telefonică la Digi24, liderul PNL și președintele UDMR Satu Mare, Csaba Pataki, au avut un schimb de replici.

„Filiala județeană PNL Satu Mare a decis în unanimitate retragerea membrilor din funcțiile de conducere din Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Satu Mare. Principalele motive se leagă de politica hegemonică a UDMR și lipsa unui parteneriat onest”, a declararat liderul PNL Satu Mare într-o conferință de presă, marți. Ulterior, într-o intervenție telefonică la Digi24, Adrian Cozma a acuzat UDMR că a condiționat angajarea în primăria Satu Mare de cunoașterea limbii maghiare. „Minte cu nerușinare”, a intervenit, tot prin telefon, președintele UDMR Satu Mare, Csaba Pataki.

„Ați acționat cu cheița de la Budapesta”, l-a acuzat liderul PNL, în timp ce liderul UDMR i-a spus acestuia că „s-a întors la un discurs retrograd”. „Noi dacă facem o parcare în centrul Satu Mare trebuie să o concesionăm unei firme din Ungaria”, a mai acuzat liderul PNL Adrian Cozma. Președintele UDMR Satu Mare a mai precizat și că de luni, la Satu Mare, funcționează o nouă majoritate UDMR-PSD-PMP și l-a acuzat pe liderul PNL Satu Mare că se află deja în campanie.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.