Două românce prezente în cele mai importante turnee de săptămâna viitoare

Două românce prezente în cele mai importante turnee de săptămâna viitoare

Două românce prezente în cele mai importante turnee de săptămâna viitoare

by December 4, 2022 0 comments

Fiind luna decembrie, calendatul turneelor de tenis este rarefiat, astfel că săptămâna 5-11 decembrie găzduiește doar două turnee de avengură pe plan mondial.

La Angers va avea loc un turneu WTA 125, ce se va desfășura pe hard indoor, unde este înscrisă pe tabloul principal și românca Jaqueline Cristian. În primul tur, Cristian, locul 150 WTA, o va întâlni pe suedeza Rebeca Peterson, locul 88 WTA, iar câștigătoarea are șansa de a juca cu favorita turneului, Shuai Zhang, locul 24 WTA.

Tot săptămâna viitoare are loc un turneu ITF de 100 mii de dolari, de aceeași anvergură și puncte ca cel de WTA125, doar că este sub egida ITF. Turneul ITF de la Dubai este unul dintre cele mai importante, în 2020 fiind câștigat de Sorana Cîrstea iar în 2019 de Ana Bogdan. Turneul din Dubai se desfășoară pe terenuri hard, afară, și oferă jucătoarelor găzduire gratuită.

Pe tabloul de calificări, în primul tur, Cristina Dinu (foto), locul 315 WTA și componenta clubului Sportsin, a câștigat meciul cu Nadine Smith, urmând ca mâine să joace meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal cu rusoaica Daria Kudashova, locul 496 WTA,care, în primul tur, a câștigat în fața viitoarei speranțe a tenisului românesc, Ștefania Bojică, care a avut trei mingi de meci, în super-tiebreak.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.