Elena Udrea a sarit cu parasuta: Am facut-o si pe asta! Nu sar doar pentru mine, ci si pentru Miscarea Populara

Elena Udrea a sarit cu parasuta: Am facut-o si pe asta! Nu sar doar pentru mine, ci si pentru Miscarea Populara

by May 1, 2014 1 comment

udrea-si-parasutaDeputatul PMP Elena Udrea a sarit cu parasuta, joi, pentru a marca intr-un mod inedit un eveniment al partidului din care face parte.”Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colectia de tricouri Miscarea Populara. Sunt niste tricouri care emana forta”, a spus Elena Udrea, inainte de salt. Evenimentul a avut loc pe aerodromul de la Clinceni.

”M-am descurcat foarte bine. Nu am avut nicio teamă, e o senzație care merită încercată. E suficient să ai puțin curaj. Am facut-o si pe asta. E prima oara, mi-am dorit de foarte mult timp. Cel mai greu e când te arunci din avion. Senzația pe care o ai când treci printr-un nor e unică. Am văzut până unde putem să ridicăm România, sus de tot”, a declarat Elena Udrea, după marele salt.

Aceasta a marturisit ca, din cauza emotiei, nu a putut sa vada nimic in primele secunde. Ulterior, a reusit sa se relaxeze pentru ca “l-a simtit pe instructor” in spatele sau. A trecut apoi “printr-un nor” si i-a placut cum “se vede Romania de sus”.

“Desi am fost insotita, nu am fost copilot”, a spus Elena Udrea, referindu-se la Victor Ponta.

Basescu ii admira curajul

Presedintele Traian Basescu a comentat saltul cu parasuta al deputatului PMP, precizand ca este o dovada de curaj.

„A avut curaj”, a privit-o admirativ Traian Băsescu, prezent în studio la B1 şi urmărind aterizarea în direct. “De la câţi metri a sărit? E foarte hotărâtă. Ştiam că ştie să dea cu mopul”, i-a făcut preşedintele prezentarea.

Mai mult, seful statului a facut o paralela intre Elena Udrea si Victor Ponta.

“Daca as compara-o cu Ponta care statea cu fundul in barca si-l trageau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi”, a spus Basescu, la B1 Tv.

Prezent saptamana trecuta la inundatiile din Teleorman, premierul Victor Ponta a fost tras cu barca de jandarmi si politisti, desi apa nu era foarte mare. In ambarcatiune se mai aflau vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Apelor, Doina Pana.

Facebook Comments Box
a declarat Elena Udrea a privit-o admirativ Traian Băsescu a reusit sa se relaxeze pentru ca "l-a simtit pe instructor" in spatele sau. A trecut apoi "printr-un nor" si i-a placut cum "se vede Romania de sus". "Desi am fost insotita a spus Basescu a spus Elena Udrea ci pentru a lansa colectia de tricouri Miscarea Populara. Sunt niste tricouri care emana forta" Deputatul PMP Elena Udrea a sarit cu parasuta desi apa nu era foarte mare. In ambarcatiune se mai aflau vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Apelor din cauza emotiei Doina Pana. după marele salt. Aceasta a marturisit ca e o senzație care merită încercată. E suficient să ai puțin curaj. Am facut-o si pe asta. E prima oara i-a făcut preşedintele prezentarea. Mai mult imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi" inainte de salt. Evenimentul a avut loc pe aerodromul de la Clinceni. ”M-am descurcat foarte bine. Nu am avut nicio teamă joi la B1 Tv. Prezent saptamana trecuta la inundatiile din Teleorman mi-am dorit de foarte mult timp. Cel mai greu e când te arunci din avion. Senzația pe care o ai când treci printr-un nor e unică. Am văzut până unde putem să ridicăm România nu a putut sa vada nimic in primele secunde. Ulterior nu am fost copilot" pentru a marca intr-un mod inedit un eveniment al partidului din care face parte. "Nu sar doar pentru mine precizand ca este o dovada de curaj. „A avut curaj” premierul Victor Ponta a fost tras cu barca de jandarmi si politisti prezent în studio la B1 şi urmărind aterizarea în direct. "De la câţi metri a sărit? E foarte hotărâtă. Ştiam că ştie să dea cu mopul" referindu-se la Victor Ponta. Basescu ii admira curajul Presedintele Traian Basescu a comentat saltul cu parasuta al deputatului PMP seful statului a facut o paralela intre Elena Udrea si Victor Ponta. "Daca as compara-o cu Ponta care statea cu fundul in barca si-l trageau jandarmii sus de tot”

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Lucretiu Patrascanu
    #1 Lucretiu Patrascanu 1 May, 2014, 19:14

    D-lor, Elena Udrea m-a lasat paf ! Femeia aceasta mereu surprinde cu ceva nou : flash-mobul din Centrul vechi, afisul electoral de departe shock printre celelalte, astazi saltul cu parasuta…este inepuizabila, este o femeie cu niste idei pe care nici nu le visezi si care lasa adversarii politici masca…dovada de inteligenta si prezenta de spirit unice ! Felicitari !

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.