S-au stins trabucurile pe strada Paris

S-au stins trabucurile pe strada Paris

by September 10, 2010 2 comments

Retinerea lui Sorin Vantu a produs rumoare printre invitatii permanenti ai postului patronat de acesta. De la mic la mare, autorii de anale prieteni cu SOV se intreaba la fiecare 5 secunde “de ce acum”? Pentru ca soseste incatusat fugarul Gheorghe Popa, pentru ca a fost audiat, pentru ca s-a dorit inchiderea acestui dosar si pentru ca era absolut firesc ca acest lucru sa se intample.

Sorin Vantu si-ar fi dorit ca Popa sa moara de batranete in Bali, beneficiar al unei rente viagere de 16.000 euro pe luna. Ii statea in cale o condamnare definitiva de 15 ani pronuntata in 2006, in plin regim Basescu, chiar daca FNI s-a prabusit cu sase ani inainte. Bocitoarele de la televizor, in frunte cu Bogdan Chirieac, Rosca Stanescu, Cornel Nistorescu si Lidia Mitchievici se interogheaza intre ei si nu inteleg in intelepciunea lor de ce procurorii dezgroapa mortii. Pentru ca asta inseamna justitie: condamnatul sta in puscarie, nu cu burta la soare, pe o insula exotica.

Retinerea lui Vantu este in primul rand o lectie pentru cei (din ce in ce mai multi) care vad in mogul un model de succes, un geniu al finantelor. Adevarul pe care evita sa-l spuna bocitoarele de la televizor este ca patronul lor trebuia inchis inca din 2000. A fost suficient un oftat de fata mare, in prime time, din partea Mariei Vlas pentru ca autoritatile sa se recunoasca infrante de geniul malefic al lui Sorin Vantu. Odata cu ele, au abdicat rusinos 300.000 de amarati a caror singura vina a fost aceea ca s-au uitat la reclamele de la televizor de acum 10 ani.

Negustorul de constiinte va petrece cel putin o noapte in arestul politie. Deloc surprins, constat ca  intangibilul ex-infractor sfarseste sa fie acuzat de favorizarea infractorului. Ceva nou pe lume?

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Javra
  #1 Javra 11 September, 2010, 10:50

  Flotaaaaaaaaaaaaaaa!

  Reply this comment
 2. 3634287
  #2 3634287 31 March, 2011, 15:02

  What a lovely day for a 3634287! SCK was here

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.