Evacuare cu scandal la sediul PRM

Evacuare cu scandal la sediul PRM

by January 4, 2011 3 comments

Evacuarea PRM din imobilul RAAPPS din strada Emile Zola a provocat un adevarat scandal. Liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, s-a dat din nou in stamba, aruncand cu noroi in stanga si in dreapta si chiar un pahar cu apa in fata executorului judecatoresc. “Imbecilo!”, “Taci dracului din gura, catea turbata!”, “hotilor”, au fost jignirile proferate la adresa unei reprezentante ale statului.

Un executor judecatoresc a incercat astazi sa puna in aplicare o decizie judecatorasca de evacuare a PRM din sediul central aflat pe strada Emile Zola. Proprietarul de drept, Nicolae Carafil, a obtinut o decizie judecatoreasca definitiva de reconstituire a dreptului de proprietate. PRM a primit acest imobil in 1997, din portofoliul RAAPPS, in urma unor discutii personale dintre premierul de atunci, Calin Popescu Tariceanu si Corneliu Vadim Tudor. Insa, proprietarul a dat RAAPPS in judecata pentru acest imobil si a castigat. Avocatul lui Caranfil, Marin Petre, a incercat, impreuna cu un executor judecatoresc sa evacueze PRM si in noiembrie 2010, dar nu a reusit.

Ora 8,30. Executorul judecatoresc, Paula Daniela Somoldoc a intrat in sediul PRM, insotita de zeci de politisti. Mai multe masini ale politiei sunt parcate in apropiere. De asemenea, a venit si un autobuz cu 50 de jandarmi. In sediu se aflau toti membrii Delegatiei Permanente ale PRM. Printre ei, presedintele Corneliu Vadim Tudor, purtatorul de cuvant, Marius Marinescu si vicepresedintele Codrin Stefanescu. Executorul ii prezinta documentatia de evacuare. Vadim reactioneaza foarte dur: “Vita incaltata”, “pitica dracului”, “iesi afara din sediul meu”

Ora 10. In prezenta presei, seful PRM rabufneste din nou: “Imbecilo”, “Taci dracului din gura, catea turbata”, “Hotilor!”, si culmineaza aruncand cu un pahar cu apa in fata executorului judecatoresc. Se adreseaza si politistilor : “Voi veni eu la putere si va bag pe toti la puscarie!”, “Iesiti afara!”, “Mars de aici”. Scandal face si fratele lui Vadim, Marcu Tudor, care ajunge si el la sediul PRM, in jurul orei 10. Acesta este bruscat de organele de ordine. “V-am dat salarii si pensii mai mari decat Basescu si acum ma bruscati”

Ora 11,30. Lui Marcu Tudor i se face rau. Vine ambulanta. Este transportat la spital. “Rusine! Bruscati un general”, a reactionat Vadim Tudor. Seful PRM primeste si el calmante. “Basescule, mi-ai bagat fratele in spital. El o sa iasa pe picioarele lui, dar zilele tale sunt numarate”.

Ora 14,15. Liderii PRM refuza sa iasa in cladire. Nu au putut fi evacuati. Avocatul Marin Petre a declarat ca face inventarul bunurilor din cladire si ca pana diseara se va face evacuarea.

Facebook Comments

3 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Herb Nafziger
  #1 Herb Nafziger 13 April, 2011, 03:11

  In search for sites related to web hosting and comparison hosting plans, your site came up.

  Reply this comment
 2. Fernande Sae
  #2 Fernande Sae 14 April, 2011, 00:39

  O . k ., it really is a nice beginning but i’m going to consider that a bit more. Will let you know just what else i’ve found.

  Reply this comment
 3. Deeann Cords
  #3 Deeann Cords 16 April, 2011, 06:38

  Hm, So i’m ok with this nevertheless not thoroughly confident, hence i’m going to research a tad bit more.

  Reply this comment

<