Basescu il ataca dur pe Blaga

Basescu il ataca dur pe Blaga

by April 17, 2011 0 comments

Presedintele Traian Basescu se arata nemultumit de faptul ca Vasile Blaga a recunoscut in fata presei ca s-a intalnit cu seful statului de cateva ori dupa declansarea campaniei pentru sefia PDL. Acest lucru l-a determinat sa declare din nou public ca-l sustine pe Emil Boc pentru un nou mandat de presedinte al PDL. “Binentels ca nu mi-am schimbat optiunea si nu am motive sa-mi schimb partenerul pe care il am din 2004. Emil Boc!”, a afirmat Basescu intr-o conferinta de presa sustinuta la Covasna.
Seful statului s-a aratat furios pe Blaga si in urma declaratiei lui Blaga, care a spus ca vrea sa-i fie sefului statului “un partene vertical, nu sluga”. “Si-a insusit un atac provenit din televiziunile lui Vantu si Voiculescu”, a adaugat Basescu.
Mai mult, Traian Basescu a recunoscut faptul ca el a lansat ideea cresterea numarului de delegati la Conventie. “PDL nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte! Mie niciodara nu mi-a condus nimeni campaniile! Punct! Cine crede ca mie mi-a condus vreo campanie, sa demonstreze ca poate castiga cu alt candidat. Unii pretind ca m-au facut pe mine sa castig, n-au castigat nici cand au candidat ei”, a mai spus Basescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.