Cornel Nistorescu, trimis in judecata pentru un accident auto din 2008

Cornel Nistorescu, trimis in judecata pentru un accident auto din 2008

by April 20, 2011 0 comments

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost trimis in judecata in dosarul privind accidentul pe care l-a provocat in decembrie 2008, in urma caruia au fost raniti grav doi tineri, anunta Mediafax. Ramane un mister de ce le-a luat procurorilor doi ani si jumatate pentru a finaliza acest dosar.
Pe 6 decembrie 2008, Cornel Nistorescu se afla, in jurul orei 21.00, la volanul unui BMW pe Bulevardul Lascar Catargiu, in sensul de mers dinspre Piata Victoriei spre Piata Romana, iar la intersectia cu strada Gheorghe Manu a intors masina intr-un scuar si a patruns apoi pe sensul celalalt de mers, de unde venea o motocicleta Honda pe care se aflau doi tineri – un baiat si o fata.
Soferul motocicletei, Tiberiu Florescu (34 de ani), nu a mai putut evita impactul cu masina condusa de jurnalist, atat el, cat si tanara care il insotea, fiind raniti grav si transportati la spital.
Lui Cornel Nistorescu i-a fost suspendat permisul de conducere si i s-a intocmit dosar penal, fiind, totodata, testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Cei doi tineri acrosati de autoturismul lui Nistorescu au avut nevoie de spitalizare, fata fiind cel mai grav ranita.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.