Vintu si Sebastian Ghita, audiati la Parchetul General

Vintu si Sebastian Ghita, audiati la Parchetul General

by April 20, 2011 0 comments

Patronul Realitatii TV, Sorin Ovidiu Vintu, si managerul postului de televiziune, Sebastian Ghita, s-au prezentat miercuri la Parchetul General pentru a fi audiati in legatura cu conflictul iscat intre cei doi, ce a degenerat la sfarsitul lunii martie in bataie intre bodyguarzi. La inceputul lunii aprilie, patronul Asesoft, Sebastian Ghita, a depus o plangere penala impotriva lui Vintu pe care il acuza de amenintare si santaj.

Conducerea Asesoft sustine ca Vintu si asociatii sai folosesc metode imorale, precum santajul, pentru a interveni in activitatea editoriala a postului de televiziune.

„In cadrul unor discutii extrem de tensionate, legate de managementul si activitatea editoriala a trustului Realitatea Media, domnul Sorin Ovidiu Vintu si asociatii sai au insistat sa schimbam conditiile contractului de management si sa semnam un act aditional care sa le permita exercitarea de ingerinte in activitatea editoriala. A fost realmente surprinzator pentru noi sa constatam ca, in absenta unor rezultate in cadrul discutiilor, domnul Sorin Ovidiu Vantu si asociatii sai au decis sa utilizeze metode profund imorale si total in fata legii, precum: santajul si amenintarea”, se arata intr-un comunicat al Asesoft International SA.

Sebastian Ghita sustine ca Vintu coordoneaza un grup mafiot, care este implicat in crima organizata.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<