Printul Charles deranjat de jurnalisti

Printul Charles deranjat de jurnalisti

by May 20, 2011 0 comments

Printul Charles al Marii Britanii s-a aratat deranjat de numarul mare de jurnalisti veniti sa mediatideze intalnirea cu presedintele Traian basescu si premierul Emil Boc. Mostenitorul coroanei britanice se afla intr-o vizita privata de cateva zile in Romania, stabilindu-si I intalniri cu oficialitatile centrale. Printul Charles l-a intrebat pe Boc la intalnirea sa cu premierul sunt aceeasi ziaristi prezenti si la Cotroceni, atragandu-i atentia ca jurnalistii incearca sa inregistreze convorbirea lor neoficiala.

De altfel, Charles i-a atras atentia premierului roman ca il deranjeaza numarul mare de camere de luat vederi. Protocolul de la Palatul Victoria a incercat sa tina presa cat mai departe de cei doi, jurnalistii asistand la inceputul discutiei oficiale din spatele unui cordon amplasat la cativa metri, fara sa poate fi auzit dialogul dintre printul Charles si Emil Boc.

Cu o ora inainte, printul a fost oaspetele presedintelui Traian Basescu. Seful statului i-a aratat mostenitorului coroanei britanice, amuzat “cat de multi jurnalisti” sunt prezenti la aceasta intalnire. “Toata lumea ar vrea sa intrebe de printul William”, i-a spus Basescu, zambind. Printul Charles a facut o vizita neoficiala de cateva zile  in Transilvania, fiind prezent la Saschiz ( Mures), unde a vizitat o fabrica de lapte modernizata la standarde europene, in judetul Covasna, in localitatea Valea Zalanului, unde a avut intrevederi cu autoritatile locale si cu presedintele consiliului judetean Tamas Sandor,  in Harghita, in satul Delnita.

De asemenea, printul a fost oaspetete contelui Kalnoky Tibor, la Miclosoara (Covasna), cei doi fiind prieteni. Pe parcursul sederii sale in Romania, Charles a locuit la casa lui din Viscri, judetul Brasov.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.