Adrian Severin, urmarit penal de DNA

Adrian Severin, urmarit penal de DNA

by July 22, 2011 0 comments

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de europarlamentarul Adrian Severin, acuzat de luare de mita si trafic de influenta. ‘Nu fac niciun fel de comentariu, pentru ca asa este mai bine. N-are niciun sens sa fac niciun fel de declaratie. Trebuie sa clarificam o serie de aspecte, asa cum stiti. Am avut o prima intalnire, vom colabora, vom lucra foarte bine impreuna’, a spus Severin, vineri, la iesirea de la DNA.
In luna martie, in urma unor materiale audio-video prezentate de publicatia britanica The Sunday Times, procurorii DNA s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de coruptie savarsite de Adrian Severin, membru in PE.
O luna mai tarziu, DNA a trimis ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, solicitarea de ridicare a imunitatii parlamentare in cauza referitoare la Adrian Severin, in vederea transmiterii acestei solicitari presedintelui PE, Jerzy Buzek.
La sfarsitul lunii iunie, Parlamentul European a votat ridicarea imunitatii eurodeputatului Adrian Severin, implicat in cazul ”bani in schimbul amendamentelor” relatat de publicatia The Sunday Times.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.