Romanii cumpara Ferrari la greu

Romanii cumpara Ferrari la greu

by July 13, 2011 1 comment

Importatorul Ferrari a epuizat cota de 30 de automobile alocate Romaniei pentru acest an şi are deja comenzi pentru 2012. ”Pentru acest an, constructorul italian a alocat Romaniei 30 de masini, cota deja suplimentata, astfel ca primim deja comenzi si pentru cea din 2012. Avem comenzi chiar si pentru un model pe care il vom avea in 2013”, a declarat reprezentantul Forza Rossa. Cele mai vandute modele sunt decapotabila California si 458 Italia.

Peste două săptămâni, va fi lansat in România modelul Ferrari Four, care va fi livrat primului client din cei patru care au comandat deja automobilul. Ferrari Four costa 220.000 de euro si este primul model de serie cu tractiune integrala produs de constructorul italian.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Jaas
    #1 Jaas 13 June, 2012, 12:12

    Da, e acceptată, unde anume am zis că nu e? cen ctmenoariul precedent am zis că e la modă, nu că e greșit, iar alt comentariu n-am lăsat pe tema asta.Era vorba că azotul nu se mai găsește pe site-urile de știri traduse din engleză. Nu mă miră că jurnaliștii care nu-s een stare să facă acordul subiectului cu predicatul sau să scrie fără greșeli de ortografie nu au auzit că nitrogen are un corespondent mai puțin pompos een limba rome2nă, dar mă așteptam ca moda nitrogenului să fie prezentă doar pe realitatea.net, gandul.info și mediafax.ro., ate2ta tot.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.