Dumitru Dragomir catre ziaristi: ” Fir-ati ai dracului sa va ia”

Dumitru Dragomir catre ziaristi: ” Fir-ati ai dracului sa va ia”

by October 27, 2011 0 comments

Sosit la sediul DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca este urmarit penal in dosarul privind dezafilierea temporara a Universitatii Craiova, Dumitru Dragomir a oferit un adevarat spectacol, avand un comportament agresiv la adresa jurnalistilor. “Luati miinile de pe mine, nu ma impingeti! Bai! Sunt invinuit bai nebunilor, nu ba, pentru ca sunt prea sexi, voi nu vedeti cat sunt de frumos. Fir-ati ai dracului sa va ia. Bai, nebunule, pune mana si invata daca… Pune, ba, mana si citeste ce inseamna invinuit si ce inseamna inculpat… Voi ma jigniti pe mine, ce cautati dupa mine? Voi vreti sange? De ce nu ma lasati sa plec? Cine sunteti voi sa faceti abuzurile astea? Pai ce, ba, voi ma calcati pe bombeuri, pai cine sunteti voi sa faceti abuzurile astea… Pai ce cautati ba peste mine, ma calcati, uite ce mi-ati facut pe pantofi, pe pantaloni…”, s-a adresat Dragomir jurnalistilor.

Dragomir a acceptat sa raspunda la o singura intrebare, pusa de o ziarista motivul oferit fiind: “pentru ca tu esti draguta”.

“Vi s-au adus la cunostinta invinuirile?”, a intrebat ziarista.

“Da, domnisoara. Dar nu le stiu, nu am avut timp sa le citesc. O s-o fac in zece zile si apoi o sa dau un raspuns”, a zis Dragomir.

A urmat apoi o conferinta de presa in care presedintele Ligii a explicat de ce a avut acea reactie.
“M-au calcat pe picioare, mi-au rupt o pereche de pantaloni si mi-au stricat pantofii. Unu’ brunet si cu chelie m-a calcat de doua ori pe unghie, pe bombeuri. Am spus ‘alinierea’ ca sa pot sa le vorbesc. Ma, n-aveau dreptul sa se poarte asa cu mine, ma doare gatul ca m-a lovit cu camera”, a spus Dragomir.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.