Elan despre Corina Dragotescu: Deocamdata nu ne-am aratat chilotii unul altuia

Elan despre Corina Dragotescu: Deocamdata nu ne-am aratat chilotii unul altuia

by October 24, 2011 0 comments

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Tv, a sustinut luni o conferinta de presa in care a vorbit despre viitorul postului de televiziune, dar nu a ratat momentul sa se ia de oamenii care au ramas alaturi de Sebastian Ghita. Una din tinte a fost Corina Dragotescu: O respect ca femeie, dar deocamdata nu ne-am vazut chilotii unul altuia.

O respect ca femeie, dar deocamdata nu ne-am vazut chilotii unul altuia. In plus, daca nu fac afaceri cu statul asta nu inseamna ca sunt sarac, impotent financiar. Nu am avut niciodata credite la banca. Exista insa in spatele mele un grup financiar israelian suficient de potent financiar.

In general am relatii cu doamne, nu cu baieti. Cred ca prizonierii nu se impusca. Ii ofer sansa de a se reabilita. Il rog sa-si ceara scuze echipei si daca ei il iarta, cine sunt eu sa fac altfel. Ii reamintesc insa ca a intervenit in politica editoriala. As vrea sa se uite in ochii mei si sa spuna ca are finantare pe urmatorii douzeci de ani. Nu a platit nici macar satelitul, care este vital intr-o televiziune.

As mai vrea sa aiba curaj sa spuna in fata presei ca a venit la mine si mi-a spus aproape plangand ca nu mai face fata

Redactia si vedetele sunt aici, celelalte vor veni mai tarziu. Nu stiu daca vor mai avea loc toti.

Despre spargerea fostului sediu al Realitatea TV, de la Piata Presei

Cum poti da o spargere intr-un sediu unde sunt toate televiziunile, toate ziarele, un imobil al statului, pazit cu bodyguarzi proprii? Poti sa dai o spargere, sa pleci cu doua dube cu acte si cu stampile. Eu, personal, care nu cred in teoria conspiratiei si o refuz cu desavarsire, pot doar sa spun ca incep sa-mi pun niste semne de intrebare.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.