Hunor (UDMR): Regionalizarea nu are consens, deci, nu se face

Hunor (UDMR): Regionalizarea nu are consens, deci, nu se face

by November 14, 2011 0 comments

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat lastazi, pentru NewsIn, ca discutiile in cadrul coalitiei despre reorganizarea administrativ-teritoriala se duc pe principiul ca, daca nu exista consens nu se promoveaza demersul, adaugand ca, in acest moment, un astfel de consens nu este intrunit.

„Daca nu exista consens nu se face”, a fost raspunsul lui Kelemen intrebat fiind despre stadiul discutiilor din coalitie pe tema reorganizarii administrativ-teritoriale.

El a adaugat ca, in prezent, un astfel de consens nu exista, dar a evitat sa afirme ca proiectul este, prin urmare, amanat. „Nu exista consens, noi nu vedem posibilitatea reorganizarii inainte de alegeri”, a adaugat el. Kelemen a rezumat intelegerea existenta in coalitie pe marginea acestui subiect: „Daca nu exista consens, nu se face”.

În privinţa revizuirii Constitutiei, liderul UDMR a afirmat ca ea isi urmeaza cursul in comisia de la Camera Deputatilor, dar a adaugat ca, in sedinta coalitiei de luni, nu s-au stabilit termene clare pentru finalizarea acestui proces. PDL a cerut partenerilor din coalitie un punct de vedere clar privind reducerea numarului de alesi si Parlament unicameral, regionalizarea, comasarea alegerilor, a declarat duminica presedintele PDL Emil Boc, la finalul Colegiului Director al formatiunii.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.