Seful ARR din Satu Mare, retinut de procurorii DNA pentru mita

Seful ARR din Satu Mare, retinut de procurorii DNA pentru mita

by November 19, 2011 0 comments

Nicolae Jurj, seful Autoritatii Rutiere Romane-filiala Satu Mare a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost prins cerand mita de la reprezentantul unei societati comerciale. El va fi dus sambata in fata unui judecator cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit DNA, in cursul lunii mai 2011, Nicolae Jurj, in calitate de sef la Agentia teritoriala Autoritatea Rutiera Romana Satu Mare, i-a pretins unui denuntator suma de 2.500 lei pentru ca subordonatii sai sa nu efectueze controale la firma acestuia.

De asemenea, in cursul lunii mai 2011, el a mai pretins de la un colaborator al denuntatorului o cantitate de motorina sau suma de 1.000 lei, echivalentul combustibilului.
Ulterior, pe 18 noiembrie 2011, Nicolae Jurj  a pretins si primit de la acelasi denuntator suma de 2.500 lei motivand ca a intervenit pe langa functionari din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Satu Mare pentru ca acestia sa favorizeze firma acestuia la momentul efectuarii unui control de specialitate.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.