Bercea Mondial, condamnat la sapte ani inchisoare

Bercea Mondial, condamnat la sapte ani inchisoare

by February 22, 2012 0 comments

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost condamnat la 7 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul de tentativa de omor calificat.  El este acuzat ca anul trecut, si-a injunghiat nepotul, pe Ionut Anghel, cu un cutit, intr-un bar din Draganesti Olt. Ionut Anghel a ajuns in seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenta Craiova, cu rani grave, produse cu un cutit.

Victima l-a indicat atunci drept agresor pe Sandu Anghel, personaj al lumii interlope, care isi spunea Bercea Mondial.

Dupa ce Bercea a fost arestat preventiv si dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima si-a schimbat declaratia, afirmand ca nu l-a injunghiat unchiul sau, Sandu Anghel.

Acesta, in timpul procesului, a sustinut ca este bolnav si sufera de afectiuni psihice, boli interne, etc, dar a si acuzat presa, prin vocea avocatilor, ca-i strica reputatia si-i lezeaza demnitatea numindu-l Bercea Mondial, adica asa cum el insusi a scris pe una dintre casele pe care le detine in Draganesti-Olt.

Bercea a cerut de zeci de ori sa fie cercetat in libertate, invocand ori chestiuni de procedura, ori probleme medicale, sapte dintre solicitarile sale de a fi pus in libertate fiind admise de Tribunalul Olt si ulterior respinse de instanta superioara, Curtea de Apel Craiova. Sandu Anghel nu a fost niciodata pus in libertate pe timpul desfasurarii procesului.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.