PNL nu s-a regasit in discursul de simpatie a lui Ponta fata de Guvernul MRU

PNL nu s-a regasit in discursul de simpatie a lui Ponta fata de Guvernul MRU

by February 9, 2012 0 comments

 Crin Antonescu a facut joi un apel la unitatea USL, declarind ca, desi nu s-a simtit reprezentat de “noul suflu al lui Victor Ponta, care ii ia de noi pe membrii Guvernului Ungureanu”, are incredere ca PSD va continua alaturi de PNL si PC “razboiul impotriva regimului Basescu”. Crin Antonescu a trimis citeva sageti la adresa lui Victor Ponta, spunind ca “ne putem juca de-a cum am vorbi noi daca am fi in Parlamentul Angliei” – o aluzie la discursul echilibrat si neutru al sefului PSD de la sedinta Parlamentului in care s-a votat investirea Guvernului Ungureanu.

” L-am rugat pe dl. Ponta sa vorbeasca in Parlament in numele USL, dar nu ne potrivim stilistic cu noul suflu al domniei sale care ii ia de noi pe membrii Guvernului Ungureanu. Apelul meu catre PSD e sa nu uite ca ne batem cu regimul Basescu”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a facut aceste declaratii la finalul unei sedinte informale a conducerii PNL, sedinta convocata dupa ceVictor Ponta a sustinut in Parlament un discurs mai degraba impaciuitor la adresa noului Guvern. Ulterior, Victor Ponta a remis presei doua comunicate, scrise intr-un limbaj mai dur decit cel utilizat in Parlament, in care anunta ca USL a demarat procedurile de contestare la Curtea Constitutionala a procedurilor prin care Guvernul Ungureanu a fost investit in functie.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.