Seful Directiei Silvice Arges, retinut de procurorii DNA pentru mita

Seful Directiei Silvice Arges, retinut de procurorii DNA pentru mita

by February 24, 2012 0 comments

Directorul coordonator al Directiei Silvice Arges, Ion Dobrinoiu, a fost retinut, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Pitesti, sub acuzatia ca a primit 12.000 lei mita de la administratorul unei firme private, pentru a-i facilita acestuia atribuirea unui contract. Potrivit unui comunicat al DNA, joi, 22 februarie 2012, Ion Dobrinoiu a primit cu titlu de mita suma de 12.000 lei de la invinuitul Florin Paun, administrator la SC Explorer Marcos Wood SRL Stoenesti, judetul Arges, pentru a-i facilita atribuirea unui contract de exploatare masa lemnoasa din domeniul silvic public.

Suma de bani a fost gasita la perchezitiile domiciliare efectuate. Lui Ion Dobrinoiu i s-au adus la cunostinta acuzatiile, iar vineri a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca in aceeasi zi sa fie prezentat Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Fata de invinuitul Florin Paun, procurorii au dispus masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiteri din cadrul MAI – Directia Generala Anticoruptie si Inspectoratul de Politie al judetului Arges.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.