Deputatul Mihail Boldea s-a predat la Consulatul Romaniei la Nairobi (Kenya)

Deputatul Mihail Boldea s-a predat la Consulatul Romaniei la Nairobi (Kenya)

by March 26, 2012 0 comments

Deputatul Mihail Boldea s-a predat la Consulatul Romaniei din Nairobi, capitala Kenyei, transmite TVR Info, citind surse judiciare. Aparatorul lui Mihail Boldea, George Moloman, a confirmat pentru postul de televiziune ca acesta “s-a prezentat” duminica seara la consulat unde se afla de mai bine de 16 ore.  Avocatul a declarat ca deputatul doreste sa revina in tara, fie insotit de autoritatile romane, fie singur.

Avocatul lui Mihail Boldea a declarat ca a discutat cu clientul lui si ca acesta i-a spus ca vine in Romania “maine sau poimaine”, imediat ce rezolva problemele cu biletele de avion si cu actele. Avocatul George Moloman a spus ca a discutat si luni dimineata cu clientul lui, care i-a precizat ca a inceput procedurile pentru a se intoarce in Romania.

Procurorii DIICOT au cerut miercuri seara arestarea preventiva in lipsa a lui Boldea, pe care il acuza de constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Cererea a fost judecata si admisa joi de instanta suprema.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Galatiau dispus instituirea sechrestrului asigurator asupra unui numar de sase imobile, respectiv doua apartamente si patru terenuri, din judetul Galati ale lui Mihail Boldea, se arata intr-un comunicat de sambata al DIICOT.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.