Victor Ponta l-a demis pe Dan Sova din calitatea de purtator de cuvant al PSD

Victor Ponta l-a demis pe Dan Sova din calitatea de purtator de cuvant al PSD

by March 7, 2012 1 comment

Senatorul Dan Sova nu mai este deocamdata purtator de cuvant al PSD si este trimis in perioada urmatoare la Washington, pentru a se documenta pe problema Holocaustului, a anuntat miercuri presedintele PSD, Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, dupa ceSova a facut la un post tv o serie de declarat  pe marginea carora partidul si-a cerut ulterior scuze.

“A facut o mare gafa. Am exprimat punctul de vedere al PSD, care este in totala contradictie cu ceea ce a zis Dan Sova si mi-am cerut scuze in numele PSD si el si-a cerut scuze. Si cred ca trebuie sa plateasca pentru gafa pe care a facut-o. L-am anuntat de azi ca nu mai activeaza ca purtator de cuvant al PSD pana nu pleaca la Muzeul Holocaustului de la Washington, sa vada cu ochii lui ceea ce au am vazut si eu si ce s-a intamplat in Romania cu evreii care au fost omorati si in Romania si in Transnistria, si mai departe. Si dupa ce se intoarce sunt convins ca putem intelege cu totii ca sunt evenimente istorice pe care trebuie sa le cunoastem si sa le recunoastem. In rest, singura scuza pe care o are este ca nu a avut niciun fel de intentie, pur si simplu a dat un raspuns stupid la o intrebare si cred ca deja plateste pentru asta”, a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

El a mentionat ca Dan Sova va pleca imediat ce isi va lua viza pentru SUA.

  • “Datele istorice arata ca la Iasi au fost omorati 24 de cetateni romani de origine evreiasca de soldatii din armata germana (…) Nu au participat soldati romani. Este un lucru lamurit istoric”, a declarat senatorul si purtatorul de cuvant PSD, Dan Sova, intr-o emisiune TV.
Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Vlas
    #1 Vlas 7 March, 2012, 16:26

    Poate ca merita

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.