Fiul cel mic al actorului Florin Calinescu, s-a sinucis

Fiul cel mic al actorului Florin Calinescu, s-a sinucis

by April 24, 2012 0 comments

Fiul cel mic al actorului Florin Calinescu, Luca, a incetat din viata luni. Tanarul in varsta de 24 de ani s-a sinucis, informeaza Mediafax. El se afla in Praga, unde era asistent de productie la un scurt-metraj, potrivit Realitatea. Trupul neinsufletit va fi repatriat in urmatoarele zile. Luca Calinescu era student la Universitatea John Moores din Liverpool, unde studia filmul.El a calcat pe urmele tatalui sau, mostenindu-i talentul. Deocamdata nu sunt clare circumstantele in care s-a produs acest tragic eveniment.Luca Calinescu  absolvise studiile de film in Anglia, unde a si produs si regizat un scurtmetraj, realizat impreună cu fosti colegi.  Avea 24 de ani si se afla in capitala Cehiei, unde filma pentru un proiect cinematografic, un scurt metraj. El era asistent de productie la un film.Se pare că Luca era depresiv.

Reporterii CANCAN l-au contactat pe Florin Calinescu care a spus cu voce sfarsita: “Nu pot vorbi”.

Surse din anturajul omului de televiziune spun ca acesta incearca sa obtina acum aprobare pentru o slujba religioasă pentru Luca, dat fiind ca se stie ca sinucigasii nu pot avea una.

Fiul cel mic al lui Florin Calinescu era student la “John Moores University” din Liverpool, unde studia filmul, si era implicat in primul sau proiect important. El a participat la cateva cursuri scurte de cinematografie la universitatea pe care a absolvit-o fratele sau, caruia i-a facut si un filmuleţ de prezentare. “Ii cresc altfel. Nu-mi place sa-i laud, ii las pe altii sa o faca. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valorosi (n.r. – Paul Mccartney). Sper sa reuseasca si asta mic, Luca. O sa faca parte dintr-o echipa internationala care va turna o coproductie in Praga“, spunea Florin Calinescu, despre fiii săi.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<